resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4079
    en buyuk suc kendisindedir cunku beklentileri ve standartlari oyle bir yukseltmistir ki taraftar fezaya ucmustur.

    nisan ayinda soyle birseyler karalamistim. donup baktigim zaman bu arizalarin buyuyrek arttigini gordum malesef.

    --- alıntı ---

    gelecek sezon icin cozmesi gereken 3 adet major problemi olan takim. kucuk maclari bir sekilde aliyor. bu maclara besiktas ve trabzonspor macinida ekleyebiliriz ama final niteligi tasiyan maclarda sikinti cekiyoruz.

    1. 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı'nin rakamlarina bakacak olursak 29 sut atip 1 gol bulmak bu golu de duran toptan bulmak buyuk takim icin buyuk sikinti. bu takim gelecek sene sampiyonlar liginde oynaycak mutlaka 15 milyon euro ise 15 milyon euro verip elmander'in yanina bir golcu alacaksin. finishing'i en az 18 olacak buldugunun en az yuzde 70'ini atacak. dunku macta necati ates yerine berbatov oldugunu dusunun kac kac biterdi bu mac hayal bile edemiyorum. senin elmander gibi herseyi yapan sadece gol vurusu eksik olan bir forvetin var bu adami gol vurusu iyi olan biri ile eslestirirsen birbirlerini tamalarlar. bu takima her sezon en az 20 gol atacak bir golcu lazim.

    2. aydin yilmaz disinda has kanat futbolcusu yok bu takimin en az bir adet kanattan yardiracak adam gibi pas tacak orta degil pas atacak orjinal kanat adami lazim. emre colak ve engin baytar diger kanadi degisimli olarak idare edebilirler. bana kalirsa ancak rotasyon oyuncusu olabilirler. yabanci sinirlamasina bakinca en iyi iki alternatif hamit altintop ile gokan tore.

    3. gelelim en buyuk probleme bu takim yavas top oynuyor. butun sezon boyunca bunun sikintisini cektik. 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı' nda toplam 485 pas, 425 isabetli pas yapmis. 32.56 saniye topa sahip olmus. rakamlari carpip boldugumuzde galatasaray 4 saniyede bir pas, 4.6 saniyede bir de isabetli pas yapmis. 2 sene once bu takim 3 saniyenin altini gormustu. dunya standarti da 2.5 saniyede bir dogru pastir. bu takim yavas pas yapiyor yavas pas yapincada yavas ataga cikiyor. karsisindaki takim daha kolay ataklari karsilayabiliyor. benim gorebildigim en onemli sorun bu takim ile ilgili.

    fatih terim'in bence seneye cozmesi gereken en onemli sorun bu. takimi daha hizli oynatmali. engin baytar ve emre colak ozellikle ayaklarinda topu cok oyalayip takima vakit kaybettiriyorlar. bu takimda iyi gozukmelerinin sebebi yanlarinda melo ve selcuk inan gibi iki ust duzey adam olmasi.

    --- alıntı ---

    takimda gecen senden beri cozemedigi problemler devam ediyor.

    1. solbek sorunu: en buyuk problemimiz kulak arkasi edildi. kim suclu bilemiyorum.

    2. bu takima golcu sampiyonlar liginde buldugunu atacak bir golcu lazim dedik. berbatov niye alinmadi hala anlamis degilim.

    3. bu takima adam gibi kanat lazim dedik hala aydin oynuyor.

    4. belki de en buyuk problemimiz.takim yavas oynuyor dedik daha da yavasladi sanki o kadar yavas oynuyoruz ki. rakip savunmalar bizi karsilamak da hic sikinti cekmiyor. topun dolasim hizi cok dusuk
App Store'dan indirin Google Play'den alın