aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2076
    tribün yönetmek mi ? alakaları yok, maça katkı mı ? geçiniz ? insanı maça gitmeye soğutacak kadar nobranlar mı ? büyük çoğunluğu.

    ama yok efendim koreografiniz batsınmış cartmış curtmuş... taş olursunuz taş. siz bu güzellikleri yaratmak için uğraşnaların "bağırsanıza lan amuğaaa godukllarımmmm" diyen öküzler olduğunu mu sanıyorsunuz hala ? harbiden yazık size. bu güzelliklerle uğraşanlar tıpkı zamanında bizim gibi binbir heyecanla gecesini gündüzüne katarak birşeyler yapmaya çalışan ve eminim ki yakında o oluşumdan soğumaya başlayacak olan uni tayfasıdır.

    yeter ama cidden yeter ! terbiyesizliğin dahi bir sınırı olmalı lafa gelince çok kültürlü insanlar harika eğitim almış kişiliklersiniz ama atla, iti ayırt etmek istemiyorsunuz o çocukların o güzellikleri yapabileceği başka oluşum bilen var mı ? hiçbiryere ait olmadan birşey yapmaya kalksalar başlarına ne geleceğini biliyorsunuz ama "bağırsanıza lan amuğaaa goduklarım" diyen adamın iki kitap okumuş haline bürünüp "allah hepsinin belasını versin" moduna girebiliyorsunuz, bir tarafınız yiyorsa gidin çıkın karşılarına 18-24 yaş arasındaki bu çocukları özgür bırakın bakın bu tribünleri nasıl cehennem yerine çeviriyorlar. o çocukların hepsi sizden daha cesur galatasaray' a birşey katabilmek için sokakta selam vermeceği çoğu adama eyvallah çekmek zorunda kalıyor ama sevda öyle birşey ki gözü kör edebiliyor ve bunlara katlanabiliyor ama en başta dediğim gibi yakında çok büyük bir bölümü tribünlerden soğuyarak kenara çekilecektir.

    not : hala buna x mesaja cevap diyen mod olursa vallahi soğurum iyice.
App Store'dan indirin Google Play'den alın