resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4066
    7'den 70'e herkesin hayat hikayesini ve mücadelesini dikkatle izlemesi, belgesellere konu olması ve hakkında onlarca kitap yazılması gereken bir adamdır. ancak bunlar kulüpçülük adına yapılmayıp çoğu zaman skor taraftarlarınca eleştirilmiş, egosu sıfır olanlarca !! egolu diye yalan şehir efsaneleri ile eleştirilmiştir.

    elde balta bekleyen osman tamburacı, ahmet çakar ve medya sülüklerine inat içinde biraz çalışana, emeğe saygı göstermeyi bilen sıradan bir okur yazarın sevmesi değil ancak emeğini takdir etmesi ve canı gönülden izlediği yolu araştırması gereken kişidir.

    skor taraftarı olan taktisyenler !!! vay efendim x den ... olur mu? diye sormakta. hoca x den sol açık yapar veya yapmaz. ancak ister ki bakalım kim, nasıl, nerde, ne yapmakta? elinde bir kadro var, şans verdiklerinden sonuç alamazsa gereğini yapmakta. geçen yılın ilk döneminde 30 kasım 2011 tarihine kadar denedi, şans verdi olmayınca zorlamadı ve 12 kişilik toplama ekibiyle gerekli dersi verip takımı 2 kere şampiyon yaptı. bunu yaparken ağmadı, zırlamadı, dilencilik yapmadı.

    daha önce yaptı gene yapacak 2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçında sahada skor ne olur bilemiyoruz ancak tek bildiğim takımı aslan gibi sahada mücadele edecek, takım oyunu oynayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın