resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4065
    2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçı... yıllar sonraki ilk şampiyonlar ligi maçı, grubun bizim için en önemli maçı, stad tam dolacak, koreografiler yapılacak, çok iyi bir kadro kurulmuş, beklentiler büyük, umutlar yüksek.

    bu benim öngörümdür, kişiseldir, tutar tutmaz hiç önemli değil, umarım kazanırız da ben yanılırım. ben iyi bir sonuç alacağımızı düşünmüyorum. kafamda maçı oynuyorum, galibiyet çıkmıyor açıkçası. beraberlik veya yenilgi daha olası geliyor bana.

    başlık parsellemek diye birşey var sanırım. niye buraya yazıyorum? çünkü kimse yazmamış daha. rezil bir davranış, kendime de yakıştıramıyorum böyle bir amaçla yazı yazmayı. ama yapacağım arkadaş.

    yarın olur da yenilirsek, buraya saçma sapan şeyler yazmayın arkadaşım. yazacaksanız bu yazıyı görün, belki "ulan anın gazıyla saçmalıyor olmayayım?" diye düşünürseniz bu yazı da amacına ulaşmış demektir.

    fatih terim türk futbolundaki tüm başarıların altında imzası olan adamdır. 4 sene üstüste şampiyonluk, uefa kupası... dünya kupası 3.lüğünü getiren takım onun oyuncularıydı. italya'da milan, fiorentina gibi takımları çalıştıracak kadar üst seviyeye çıkmış. uefa'nın teknik direktör forumlarına yıllardır çağırılan tek türk. avrupa şampiyonluğu'nda üçüncülük. ve galatasaray'ı her zaman müthiş temsil etmiş, galatasaraylılığı bir felsefe olarak milyonlara daha iyi açıklamış, tanıtmış bir insan.

    bir daha okuyun, bir derin nefes alın, 96'dan beri bir film şeridi yapın. daha gençseniz, eksik parçalar varsa sadece geçen seneyi yapın... ve bir dahaki maçta takıma nasıl destek oluruz diye düşünün. boşverin tekniği taktiği, sahip çıkın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın