resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4052
    kimsenin cok da elestiri yapmasina gerek olmayan hocamiz.

    milli takimdaki zamani gibi olsa ben de elestirirdim. ancak 28 eylul 2012 ordu galatasaray macindan sonra yaptigi aciklamalar ile kendisini ve takimini en iyi sekilde elestirmistir herkesin gozu onunde. hakem eboue'ye sari kart vermedi hata yapti dedi. onu atamadik bunu kacirdik demeye gerek yok, ordu bizden cok istedi dedi. mactan sonra o soyunma odasina yakin olanlarla gidin konusun, kemik sesi gelmistir icerden. oyle sinirliydi. ben o sinirini gordukten sonra agzimi bile acmam. destur daha hatali diyebilecegimiz ve kaybettigi hemen hemen ilk mac.

    manchester deplesmanina bu cris'le ciksa ne olurdu, bugun burlarda neler konusuyor olurduk acaba diye dusunuyorum. siz dusunuyor musunuz?

    oyle bir adam ki, semih ve dani gibi 2 caylakla basladi. eger ki asi tutmasaydi, adim gibi eminim ki sucu ustune alacakti. kolaya da kacabilirdi, cris'i direk oynatip, bu sefer de yonetimi taraftarin onune atabilirdi. ama cris'in sicip batiracagini bildigi icin, yonetim yerine kendi ismini ortaya koydu ve sonucta benim gozumde kumari kazandi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın