• 6091
    28 eylül 2012 orduspor galatasaray maçı mağlubiyetiyle yeniden taraftarı tarafından iki ateş arasında kalan türkiyenin en iyi kulübü. maçtan sonra her ne kadar darmadağın olsam da şuan sahiplerini hatırlayamadığım iki entry ile girmek istiyorum.

    1. burak yılmaza bağlı bir takım oluşumuzdan bahseden ve trabzonun toparlanmış yapısından bahseden arkadaş,
    2. ise kimilerine göre yanlış oyuncu tercihini fatih hoca kasten yapıp futbolcularına hafife aldıkları maç dolayısıyla ders vermesinden bahseden arkadaş.

    burağa bağlı bir yapımız olduğunu düşünmüyorum ve düşünmek istemiyorum. çünkü bu takım geçen sezon tüm oyuncularıyla birlikte skor yapmış bir takım, bu sene takım oyununa katkı yapması planlanan ve kısmen amrabat dışında diğerleri tarafından da istenilen düzeye gelmeye çalışan bir takım olduğundan tam anlamıyla golleri forvet hattı tarafından gelmeye başlamış bir yapısı var. aksine burak yanlış hatırlamıyorsam iki maçtır ilk 11 başlıyor ve diğer maçlar ise, umut-elmander ikilisi arasında geçiyor. o halde selçuk umut-elmander ikilisinden başkasını koşturmuyor mu? hayır buna katılmıyorum, tüm oyuncular yine geçen seneki gibi skora katkı yapma peşinde veya benim görmek istediğim bu bilemiyorum, en azından bunu biz görebiliyorsak fatih hoca da muhakkak görecektir.

    2. olarak da fatih hocanın ders vermesi meselesine değinen arkadaş kesinlikle haklı olabilir, nitekim akhisar belediye maçında yine bir bocalama olmuştu goller her ne kadar gecikmeli gelse de, takım rehavete kapılırsa muhakkak bir hamle olmalı ki, futbolcular "ulan alayına gider bu saatten sonra" gibi düşünmesinler diye. ama bu rehavete kapılacak olan muhakkak kızağa çekilecektir.

    dahası, gözlerim engin baytarı o kadar aradı ki, resmen deli gibi kapanan ordu savunmasını çok rahat açacak bir adamdı. nitekim geçen sene 2-1'lik bursa maçında da aynını yapmıştı. yenilgiyi kimseye bağlama adetim yoktur, takım toplu halde ruhsuz bir oyun sergiledi, en çok koyan kısmı ise sanki bizim değilde ordusporun şampiyonluğa gidecek gibi canla başla mücadele etmeleriydi. umarım ders olup kulaklarına küpe olmuştur. ertesi sabah antrenman olması ise iyi bir ceza niteliğinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın