aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2061
    ülkemizdeki büyük tribünler arasında açık ara en organize oluşumdur. tribün organizasyonları açısından organizeler. buluşmalar, etkinlikler, faaliyetler, sosyal hayata karşı yaptıkları katkı da yok değil hiç şüphesiz.

    en ağır eleştirileri, düşmanlıkları gördüğümüz zaman sözlük olarak "vay be! doğru söylüyor!" diyebiliyoruz fakat aynı ultraslan herhangi bir şampiyonlar ligi maçında şahaneler şahanesi koreografi ile tribünleri şenlendirdiği zaman yerin dibine soktuğu o ultraslan hakkında bütün düşünceler değişiyor. yerin dibine sokup sokup, güzel bir iş yaptığında da samimiyetsizce övülmesi kadar mide bulandırıcı bir durum da yok.

    noksanlıkları normalin üstünde fakat yerin dibine sokulacak kadar da kötü bi oluşum değil. burda karalamak, en ağır eleştirileri yapmak kimseye bir fayda sağlamayacak. tribün grubunun tek görevi statta hakeme baskı yapmaktır. tezahürat yapmaktır takımı ateşlemektir ancak bu maça göre değişir. iddası olmayan maçlarda baskı yapacak seyirci olmuyor statta bu da ayrı bir konu. bu sorunu düzeltmek zor değil onlar adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın