aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2060
    hakkında yapılan olumssuz eleştirelerin hiç birine katılmadığım oluşum.

    adamlar gayet iyi bir şekilde takımı destekliyorlar.

    son manchester maçında* gördük. normalde o kadar fazla galatasaray taraftarı o kadar kısa sürede organize olup böyle bir destek veremezlerdi.ama ultraslan'ın her ülkedeki temsilcileri ile bu işi en iyi yapan oluşum.

    geçen sezon* hiç bir maç saha kapatma cezası almadıysan bunda en büyük pay ultraslan'ındır. o çok bayıldığınız çarşı ve fener taraftarı yüzünden takımları kaç maç ceza aldı hepiniz gördünüz.

    yaptıkları kareografiler ve pankartlar on numaradır.

    takıma sami yen'de deplasmanda verdikleri destek olağanüstüdür. bunu türkiye'de ultraslan'dan daha iyi ve organize yapabilecek taraftar gurubu yoktur.

    takıma sağladıkları maddi destek göz ardı edilemez. o kadar kombine, takımın orjinel ürünleri kullanmaları takdire şayan.

    dünya'da ve türkiye'de galatasaray'ı gayet iyi temsil etmektedirler. yaptıkları tüm dünya tarafından takdir toplamaktadır.

    küfür etmemeleri, sahaya birşey atmamaları günümüz türkiye'sinde takdire şayandır. çarşı ve fener taraftarını görüyorsunuz.

    son olarak iyi ki varlar diyorum. galatasaray'a gayet iyi sahip çıkıyorlar, destek veriyorlar.

    bir galatasaray taraftarı olarak ultraslan ile gurur duyuyorum.

    edit: peygamberimiz için açılan pankarta tepki gösteren art niyetlidir yada beyni sulanmıştır. hangi inançtan olursan ol gayet saygı çerçevesinde adamlar tepkilerini göstermiş. bunu eleştiren cahildir, iyi niyetli değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın