resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1336
    sanki hakan balta defansta iyi oynuyor da riera'nın defansını yetersiz buluyoruz. valencia karşısında hakan ne oynadı defansta 10 üzerinden 0, hücumda da 10 üzerinden 0, ki valencia gibi hızlı adamlarda şampiyonlar liginde bolca var. gerçekten yanlış düşünüyorsam mesaj atın okuyup öğreneyim.

    ayrıca amrabat hakan'a yardım etmedi savunması da gerçekçi değil, hakan da amrabat'a yardım etmediği için. amrabat hücumdaki en önemli gücümüzdü bir de hakan'a yardım edebilecek olsa terminatör olurdu zaten.

    yani kaybedecek bi şeyimiz olmadığını düşündüğüm için bir risk de göremiyorum. riera temposunu bulana kadar melo hücuma yakın oynayacağına sol beke yakın oynar olur biter, zaten kendisi için de formunu bulana kadar defansif bir rol oynaması daha iyi olur diye düşünüyorum. devre arasına kadar idare etmek zorundayız bir şekilde bence katlanılması en doğru isim riera, en azından güvenilecek bir hücum katkısı, çeviklik, uzun boyu ve doğru orantılı olarak hava topları, kısa mesafe hızlanması ve bacakları uzun olduğu için fuleli koşu gibi artıları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın