2012-13 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
3 - 0
  • 48
    erken gol gelmez ise 22 eylül 2012 barcelona granada maçı moduna geçebilir. eski galatasaraylı oyuncuların teknik adam iken bizi zorlamış oldukları gerçeği de var tabi. erken gol gelirse sıkıntıların çoğu ortadan kalkabilir, şuan maç için herkes çok rahat geçeceğini düşünüyor bu bir tehlike. rakiplerimizin zorlu bir fikstüre girecekleri düşünüldüğünde önümüzdeki maçlardan alınacak sonuçlar arayı açmamız için büyük fırsat. her fırsatta hatırlatmaya çalışıyorum fatih terimin geçen sene aldığı ceza bu yıl son 2 lig maçına denk gelecek. fenerbahçe deplasmanı ve evimizde trabzonspor ile oynayacağımız karşılaşmalarda hoca yerinde olamayacak son 2 maça kadar bu işi bitirmek lazım buda her maça aynı ciddiyet ile çıkmayı gerektirir. hocanın cezası ile ilgili ertelemenin iptali vs. bir hareket yapılsa yada daha önceden çok iyi olacak gibi. muslera'nın form tutmaya başlaması sevindirici gerçekten manchester maçı kadrosunda umut dışında değişilik olmayacağını düşünüyorum, maçta 35 bin üstü seyirci olur ve 2-0 kazanırız. havalar serinledi istanbul'un normal bir yerinde hava akşam kaç derece ise aslantepede ondan 3-4 derece daha soğuk oluyor ona göre maça gidecekler hazırlıklı olsun.

    edit: çok güçsüz bir takımı rotasyon yaparak rahat geçtik. 3-0 skor 38 bin izleyici. yarınki maçı arkamıza yaslanıp izleyebiliriz. darısı cuma günü ordu maçına.

    edit 2: fatih hoca'nın erteleme cezası son 2 maçta uygulanacak dşye biliyordum ama disiplin talimatnamesinde kural şu şekilde "erteleme süresi içerisinde, ihlalin tekerrürü halinde, yetkili kurul, kural olarak, asıl yaptırımın uygulanmasına hükmeder. bu yaptırıma ikinci ihlal için öngörülen yaptırım eklenir." yani bir daha ceza almadığı sürece sorun yok gibi anlaşılıyor.

    (bkz: jordigaudi)'ye hatırlatması için teşekkürler
App Store'dan indirin Google Play'den alın