2012-13 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
3 - 0
  • 26
    zor maç. akhisar iyi takım. ahmet cebe-kürşat duymuş-uğur demirok(eski oyuncumuz)-çağdaş atan savunma hattı arkalarına oğuz'u da alarak ilk üç hafta çok iyi maçlar çıkardılar. hamza hoca milli maç arasından sonra çok iyi oynayan uğur'u kesti, takımın en pahalı oyuncusu sonko'yu mecburan oynatmak zorunda kaldı. zorunda kaldı diyorum bir yerde oynatacaktı çünkü. öyle yaptı. öyle yaptığı hafta sonko maçın amına koydu. bu hafta muhtemelen sonko oynamayacaktır. gene uğur-kürşat tandemini görebiliriz.

    sağ önde emrah eren fiziği elverdiği her dakikayı müthiş dolu oynuyor. bu maçta da başımızı en ağrıtan topçu olacaktır. sağ ayağıyla orta yapar gibi yapıp, çeker ve sol ayakla akıl almaz ortalar yapar. 3 tane yaparsa 2 tanesi net asisttir. buna dikkat etmek lazım. ilerde de bikoko'nun durumu da önemli. oynayacak mı, oynamayacak mı bilmiyorum.

    bunları niye yazdım. bu maç o kadar çantada keklik görülecek, rotasyona gidilecek bir maç değil. karşımızda galatasaraylı ve çok iyi bir teknik direktör hamza hamzaoğlu var. şu an ligde en çok puan almak isteyeceği takım biziz. oyuncuları da 3 gün önce manchester united'la başa baş oynayan galatasaray'la başa baş oynamak isteyeceklerdir.

    tırsıyorum bu maçtan. inşallah tribünler dolar. bu maçın mesajı başka çünkü. manu maçından sonra dolmalı o tribünler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın