aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2015
    aşşağı yukarı 17 - 18 senedir bir zaruret addederek maçlara giderim. sadece galatasaray maçlarına mı? hayır. bazen kasımpaşa, bazen karagümrük, bazen alibeyköyspor bazen de amatör lig. basketbolu falan saymıyorum bu kapsamda.

    lakin şu ergenlerin ben şu kadar maça gittim, kale arkasında oturamazsın, kombinen var diye o koltuk senin olamaz, metroda sigara, statda cigara içerim karışamazsın, yanında hatun da olsa, çocuğun da olsa, yaşın 70 de olsa ben sana her türlü gider yaparım ayaklarına bir türlü alışamadım.

    çok afedersiniz ulan dürzü sen kimsin? burası dağ başımı? ben maça gidiyorum ama belki bağırmak istemiyorum, belki oturduğum yerden izlemek istiyorum, belki ben astım hastasıyım senin içtiğin sigara beni rahatsız ediyor, belki ben parasını senin gibi yalayarak değil alın terimle kazanarak aldığım koltuğumda oturmak istiyorum...

    tamam sana da hak veriyorum insanlıktan nasiplenmemişsin, annen baban seni insan yerine hayvanlarla birlikte yetiştirmiş ama artık kendi başına maçlara gelebildiğine göre insanları örnek alabilecek yaşa gelmişsin.

    ultraslanmış...

    yol beleş, yemek beleş, bilet beleş, forma - t-short beleş "ama ben deplasman yapıyorum yeeaa" diyor bir de utanmadan. tribüncülükten anlamazsın, üniversiteliler olmasa yaratıcılık yeteneği sıfırın altında, beste yok güfte yok, varsa yoksa saldır galaaaatasaray.... son yıllarda giden bir maçı çevirmişliğin yok ne taraftarlığından bahsediyorsun.

    2 eylül 2012 galatasaray bursaspor maçında güney tribünde yaptıkları artık belli şeylerin değişmesi anlamında milat olmalı. şahsen kendi adıma ulaşabildiğim yetkililere* -ki önceden bu pislikleri alpaslan abiye şikayet ediyorduk- konu hakkında önlem alınması için gerekli başvuruları tek başıma da olsam yapacağım. yeter ki bu pislikler amacı ailesiyle, eşi-dostu ile güzel bir kaç saat geçirmek için stada gelen insanlara bu anları zehir etmesinler.

    taraftarlıklarını zaten geçtim bunların yapacağı taraftarlık düşman başına...

    not: evet çok ağır yazdım ama inanın bundan çok ağırlarını da yazmak geliyor içimden. siz de kendinizi o dayak yiyen gencin yerine koysanız siz de yazardınız.

    tanım: galatasaray üzerinden hayatlarını idame ettiren bir kaç reiscik ve onların yancısı züppe ergenlerin oluşturduğu, kendileri olduğu için galatasaray'ın var olduğunu sanan paraya bağımlı taraftar oluşumu...

    * * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın