aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2007
    nedense son zamanlarda hep adını çıkan olaylarla duyduğumuz sözde taraftar grubu. üniversiteyi kazandığım ilk sene koş koşa gidip üye olmuştum ilk günden. sözde deplasmana gidecektim, maçları beraber izleyecektik vs vs... fakat tam 3 sene boyunca bir allahın kulu bir daha ne stant açtı ne ortaya çıktı elimde üye kartıyla mal gibi gezdim durdum. 4. senede ortaya çıkmaya başladılar görücez bakalım bu sene ne halt edecekler.

    her seyi geçtim artık ultraslan denilen oluşum bana kavga, dövüş, olaydan başka bir şey ifade etmemeye başladı. lazio maçında tribündeydim. oradaki bile bir hazırlık maçında olay çıkartıp tribünle, polisle kavga ettiler. yine bu seneki bir hazırlık maçında birbirlerine girdiler. yukarıda yazılanlar ortada. maça gidicez, takım destekleyicez adı altında cukkayı götüren, birde üstüne aynı tribündeki renktaşlarıyla, polisle ve rakip takımın oyuncularıyla kavga edip,olay çıkartan insan topluluğundan oluşan bir topluluktan başkası değildir ua.

    bunlar yetmiyormuş gibi olayı sadece pankart açmaktan ibaret sanıyorlar. tüm derbilerde takıma bir "geri vites" görevi görmeleri, tezahürat dedikleri yıllardan beri süre gelen 3-5 bestemsi bişeyden öte değil. ne pankart istiyorum ne beste adam gibi takım desteklesinler yeter. gerisi her türlü olur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın