aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2006
    2 eylül 2012 galatasaray bursaspor maçı çıkışı metroda ultraslan'ın alt gruplarından bir topluluk ile yaşlıca bir amca arasında içilen sigara ile ilgili tartışma çıktı.

    metro çok kalabalıktı ve tartışmanın olduğu yerden 10 metre kadar uzakta olmamıza rağmen olayları göremedik, ama bağırış çağırışlardan neler döndüğü az çok belli gibiydi.

    alâkalı-alâkasız ultraslan diye bağıran bu ergen grubunun insanları ne derece rahatsız ettikleri ya da hayattan soğuttukları bir kenara dursun, yaşlı adamın tartaklanması ve tartaklanan adamın yanındaki kızının sinir krizi geçirerek bağırmaya başlamasıyla son bulan tartışmada benim en çok dikkatimi çeken şey, yüzünü görmememize rağmen sesinden 16-17 yaşlarında olduğu bariz olan bir ergenin "sen kimsin bizim sözümüzü dinlemiyosun?" la başlayan ve galiz küfürler eşliğinde devam eden çığlıkları oldu.

    "sen kimsin bizim sözümüzü dinlemiyorsun?" diye bağıran 16-17 yaşlarındaki ergen, o insanların ya da bizlerin kim olduğunu boş ver de, sana bu özgüveni veren anne-babanı bir an önce sorgulamaya başla. eğer gün olur da yanı başımda o şekilde bağırırsan o çevrendeki it kopuktan destansı bir dayak yemeyi de göze alarak hayatın boyunca yemekte geciktiğin belli olan silleyi suratının ortasına patlatacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın