resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3863
    26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçı'ndaki değişiklikleri eleştirilen teknik direktörümüz.

    dün maçı izledim, sonra ne sözlüğe girdim ne de televizyon açıp maçın yorumunu dinledim. maçtan beri ilk kez açtım sözlüğü ve gördüm ki 3-3 lük maçtan sonra hoca bile eleştiriliyor. izlediğim mekanda birkaç velet vardı onlar eleştiriyordu bir de fatih hocayı. hocam melo çıkar mı yeeeeeaaa diyerek. bir de burada okudum melo çıkmasın şöyle olsun böyle olsun diye yazılanları.

    melo hala tam hazır değildi, geçen yılki formunu tutmasına var henüz. morali de bozuktu. hoca da aldı melo'yu emre'yi ortaya çekti. kasımpaşa maçında başarılı olmuş bir olaydı bu ve beşiktaş'ın oyununa dikkat ederseniz kasımpaşa'dan çok da farklı oynamadığını görebilirsiniz. 5 pas yapamadılar neredeyse maç boyu. 1 kere yaptılar onda da devamında hakan'ın hatasıyla yedik golü. golden sonra biraz oynadılar sonra yine durdular. velhasıl melo değişikliği yerinde değildi demek yanlış olur. ayıp olur.

    elmander değişikliğiyle hamit'in çıkması da eyvallah. onlar da yanlış değildi. bravo hocam. dün yine gurur duydum sayende bu takımla. pes etmeyen bir takım oluşturdun kolay değil. iyi pas yapan bir takım oluşturdun kolay değil. emre çolak'ı semih kaya'yı aydın yılmaz'ı aldın nerelere getirdin, kolay değil. 3 gün sonra sayende kura çekimini bakalım kimle kim eşleşmiş diyerek değil de bakalım bize hangi takım gelecek diye izleyeceğiz. bravo hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın