resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3859
    babam kadar sevdiğim hürmetli büyük insan;
    maçtan önce yazdıklarımı hiç okumamışsın,
    1-(bkz: #1042161) meloyu oynatma hazır değil demiştim, oynatman ne kadar hataysa oyundan çıkarman ondan daha büyük hataydı. maçtan * sonra sende melonun hazır olmadığını söyledin. ben o entryi girdiğimde ofsayt manyağı olmuştum. şimdi düşünüyorum da iyi ki oynatmışsın, o bana ofsayt verenlerin bayrakları ne oldu acaba?
    2-(bkz: #1042053) ujfalusi konusunda da seni uyarmıştım, bak adam etliye sütlüye karışmıyor bu takımın stoperi dany-semih demiştim ama yine ofsayt manyağı olmuştuk. yediğimiz ikinci golde semihin hatası büyük ama ondan önce duran topta semih ve ujfalusi ileri çıkmışken topu kaleye ortalamayıp pas yaparak kaptıran selçuk ve emrenin ne kadar golde hatası varsa o kadar hatası var semihin de. eğer ki dany olsaydı o pozisyonda ujfalusinin yetişmeye çalıştığı holosko o golü atamaz top ya kornere ya taca çıkardı.

    sen istediğin kadar beni dinleme biz sana bu oyunu öğretecek değiliz, sen hatandan dönmeyi en iyi bilen adamsın, zeten geçen sene buu gösterdin. 2011-2012 sezonuna baroş ve çağlarla çıkıp hatandan nasıl döndüysen danyi bu takıma en kısa zamanda monte edeceğini biliyorum. lütfen ama lütfen meloyuda hazır olmadan oynatma. taraftarımıza yem olmasın adam.
    hürmetle ellerinizden öpüyorum, elihan
App Store'dan indirin Google Play'den alın