aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1986
    tribün şovları, koreografiler, organizasyon bu konularda iyi oldukları aşikar. olumlu yanlarını görmüyor değilim. fakat metin kurt'un cenazesi için yapılan bazı eleştirilerin de haklı olduğu kanaatindeyim.

    siyasi görüş, fikir ne olursa olsun vefat eden galatasaray tarihine adını yazdırmış önemli bir isimdi. eğer bu cenazeye katılma niyetin varsa açık açık duyurunu yapar gelirsin. he gelmeyedebilirsin bu da bir tercih ama o zaman da armayı temsil ettiğini düşünüyorsan eleştiriyi de kabul etmelisin. önce galatasaray sonra diğer şeyler diyorsan takımının eski futbolcusunun en azından cenazesine gereken hassasiyeti göstermelisin.

    sosyal medyayı gerektiğinde gayet güzel kullanabilen insanlar ne hikmetse dün cenazeyle ilgili tek kelime etmemişler. öküz altında buzağı arayanlardan değilim ama bu da pek normal gelmiyor açıkçası. kimse gelmese bile duyurunu yap, şu saatte şurada diye. bunu da yazmıyorsan kimse kusurabakmasın artniyet aranır o işin içinde. siyasi görüşü şöyle veya böyle değil söylemek istediğim. lakin adamına göre muamele yaptıkları su götürmez bir gerçek.

    ayrıca cenazede bazı grupların sloganlarının yersiz olduğunu düşünüyorum da yeri bu konu değil neyse. bunların hepsi bir kenara tribünde ultraslandan olsun olmasın tek vücut olabilmek her zaman galatasaray menfaatinedir. sahadışında ne olursa olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın