resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3714
    kendisi geldiği ilk yıl servet, gökhan zan, sabri, hakan balta, mustafa sarp, barış, ayhan, mehmet topal, nonda'lı kadroyla gelene geçene 4 atıyordu. hatta 103 gollü rekor kırılır mı? 2.kez uefa'yı kazanır mıyız diye bitaraflarımız kalkmıştı. ta ki servet'in kazma olduğunu farkedip onu kesmek istediği ana kadar. bi anda takımın tüm hareketleri değişti; yanındaki adama pas atmamalar, yanından geçip giden rakibe müdahele etmemeler başladı.

    kendisine o kadar da hayran değilim ama ben fatih terim hariç hiçbir hocanın galatasaray'a bu kadar güzel futbol oynattığını görmemiştim. herkesin dediği gibi bu adamın sistemine göre oyuncu bulacaksın. sen gidip bu adamın sistemindeki sağ forveti* satıp yerine pino'yu alıyorsan, orta sahaya transfer istediğinde yapamıyorsan, kaleye zapata'yı koyuyorsan adam tabii ki takıma bi katkı sağlayamaz. bu adamın mustafa sarp'tan busquest çıkartmasını, arda'yı messi seviyesine getirmesini bekledik hepimiz kimse kendisini kandırmasın bu konuda.

    fatih terim gibi elindeki kadroyu değerlendiren değil, sistemi geliştiren bi adam rijkaard. ve iddia ediyorum bu adam ünal aysal zamanında gelse kendisine şuan tapılıyordu, ve aksi olarak da fatih terim adnan polat döneminde gelse şuan istenmeyen adamdı. yanlış zamanda yanlış yerde olan adamları ezercesine eleştirmeyin kısacası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın