resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3824
    sporcularında toplumsal olaylara kayıtsız kalmadığını göstermiş yüce insandır .

    kasımpaşa maçından sonra çoğumuzun söylemek istediği ama lafta mecliste yada medyada biz sıradan vatandaşların sesi olması gereken kimselerin götü yemeyip söyleyemediklerini haykırdığı için kıyamet kopmuştu. aslında öyle cesaret gerektiren şeylerde söylemedi hoca. çıktı ve bizlerin kendi arasında konuştuğu şeyleri kameralar karşısında söyledi. ama bu ülkenin bazı kesimlerine fazlasıyla batmış ki adamın üstüne oynamaya başladılar.

    12 senedir milli takımın alt yapı kategorilerinde ve kulüp takımlarında profesyonel voleybol oyuncusu olarak görev aldım, hizmet ettim. şu anda hacettepe üniversitesinde spor bilimleri okuyorum ve yaşantımın çoğunu bu sporcu bişeyden anlamaz yeaaa diyen öküzlerle mücadele ederek geçirdim.

    bu aptal saptal konuşmaların sebebini bir türlü anlamış değilim.çekememezlik falan diyorum ara sıra ama ne alaka. ülkemizde sporcuların çoğu okumamış kimseler bunun bizlerde farkındayız, iki kelimeyi bir araya getiremeyen futbolcular demeçler verdi yıllarca televizyonlarda ancak herkes aynı olmazki. bu saçma genelleme neden ? sporcuların toplumsal olaylara karşı fransız kaldığı düşüncesi nasıl kalıplaşmış akıllarda ki 7 den 70 e herkesin ağzında aynı şey.o gitsin topunu oynasın yeaaa

    her neyse fazla uzadı konu. aşağıda fatih hocanın gündeme gelmesiyle ilgili yazılmış bir köşe yazısı paylaşıyorum. okunmasında fayda var.

    http://www.haber7.com/...me-haddini-bildirsin
App Store'dan indirin Google Play'den alın