resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3783
    --- alıntı ---

    fatih terim tsn'ye konuştu.. imparator, kaka için onay verdi mi.. semih kasimpaşa maçinda oynayacak mi..?
    aysal döneminde bir çok yildiz isim gündeme geldi. hatta bunlar arasında imza atmaya geliyor denen isimler bile oldu. özellikle bülent tulun un aysal a etki ederek bitirmeye çalıştığın transferler fatih terim den vize almayınca hiç biri gerçekleşmedi. son dönemlerde ise kaka adı aysal tarafından ima edildi.. son günlerde ise kaka olayı zirve yaptı.. tsn , bu konuda tek karar merci olan , galatasaray ın tecrübeli teknik adamı fatih terim e ulaştı ve kaka olayi nı sordu.. ayrıca semih in son durumu ile ilgili bilgi aldı.. işte fatih terim in tsn ye yaptığı açıklama..

    tecrübeli teknik adam tsn nin "hocam bir çok isim konuşuldu geldi, geliyor dendi. şimdi de kaka konuşuluyor, bu transfer görüşmeleri doğru mu, hangi aşamada, sizin onayınız var mı" sorusuna şu cevabı verdi..

    kaka'yı kim istemez...
    yeni sezonda daha güçlü bir g.saray ile daha büyük sevinçlere yelken açan tecrübeli teknik adam kaka'yı kim istemez. tabi ki böylesine tecrübeli bir ismi kadromuzda görmek isteriz. bir ay kadar önce sayin başkanimiz ile bu konuda bir görüşme yaptik. kendisine de kaka gibi bir futbolcuyu kim istemez dedim. görüşmeleri devam ediyor. ancak gerçekleşme ihtimali çok kolay görünmüyor. olmazsa g.saray zaten yoluna devam ediyor.. diye konuşarak noktayı koydu..

    semih ön adalesinden sakatlandi..
    milli takım maçında sakatlanan semih in üst ön adalesinden sakatlandığını, ciddi tedaviye ihtiyacı olduğunu belirten tecrübeli teknik adam kasimpaşa maçinda maalesef sahada olmayacak dedi..

    tsn özel.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın