• 388
    2017 yılını bitirmek üzere olduğum oyundur. carlos fierro'nun bu sezon ligde attığı 36 golle şampiyon oldum. 15 milyon euro yaptı adam değerini. bu transfer sozununda kendisini önce barcelona sonra manchester city biraz önce de real madrid istedi. çek elini kolunu arkadaş dedim vermedim tabi.

    jem karacan'a gelirsek kendisine son 2 yılda yaptığı toplam 50 asist için oha diyorum. bu asistlerin de en fazla 10'u duran toptur. bilsem daha önce playmaker oynatırdım seni. sol ve sağ açıklarım da canavar da regen onlar adı sanı bilinmez.

    aha bir de serzeniş geliyor. serdar aziz; utanmadan yılda 7 milyon euro istedin. vermiyorum oğlum. zaten değerin 8 milyon euro. gider mis gibi regen bulurum. imzalamazsan imzalama arkadaş.

    son olarak büyük takım ile başlayacaklara gelsin. 2017 yılında defansta phil jones, orta sahada fellaini ve fernandinho, kanatlarda mario götze ve weiss çılgın ötesi oluyor haberiniz olsun. rakipleri olarak oynadım ordan biliyorum. koyarsınız takıma sonra johnnybravo demedi demeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın