resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3698
    geçen sene bu zamanlarda oynanan liverpool maçından sonra yaptığı basın toplantısının iyi hatırlanması gereken hocadır. kendisine melo üzerinden saldıran yönetim kurulu üyelerine sert bir şekilde giydirmiş ve melo'nun tüm sorumluluğunu da üzerine almıştı. zaman fatih hocayı haklı çıkardı ve melo 2011-2012 şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

    peki hoca bu sezon öncesinde fikrini değiştirip melo'yu istememiş olamaz mı? diyelim ki istemedi. peki bu neden 2 ay sürdü. liglerin başlamasına az bir süre kala melo'nun yerine alacağımız alternatif kim? bize maliyeti ne kadar olacak? ayrıca galatasaray'ın önceki transfer sezonlarında yaşadığı maceralara baktığımda melo'nun yerine kimse alınmaz diye düşünmüyor bile değilim. sizce fatih hoca böyle bir riske girer mi?

    aklıma gelen bir başka durumsa galatasaray yönetimlerinin teknik direktörlerine karşı tutumu. rahmetli canaydın büyük vaatlerle getirdiği fatih terim'e istediklerini verebildi mi? bas bas bağırarak transfer isteyen gerets'e inamoto ile carrusca'yı getiren adnan polat, o sezonki başarısızlığın ardından tüm suç onunmuş gibi gerets'i kovmadı mı? aynı polat keita'yı sattıktan sonra suçu rijkaard'ın üstüne yıkmadı mı zaten hoca da istemiyordu diyerek.

    galatasaray kulübü'nde maalesef bu durum hep var. ve ben de melo konusunda fatih terim'in şimdi çıkıp konuşması taraftarıyım. iş işten geçtikten sonra konuşması bir işe yaramayacak çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın