resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3680
    takımın başında olması güven verendir. melo gelecekmiş, gidecekmiş hiç umrumda değil. umrumda değil derken takımın menfaatleri açısından yoksa melo olsun takımda ben de isterim melo'ya olan sevgimden dolayı. ama takıma verecekleri artıları, eksileri açısından pek kafa yormuyorum yani yoruyorum da benden çok daha fazla kafa yoran ve bu işleri hepimizden kat ve kat daha fazla bilen, kulübün mali açıdan menfaatlerini hepimizden çok düşünen fatih terim ismi takımı yönettiği için kaygılanmıyorum desem daha doğru olur. sürekli tekrara düşüyorum bu ara ama napayım yazmıyıp. melo'yu bu takıma imparator hangi şartlarda kazandırdı hatırlayın isterseniz? bidon dendi, piskopat dendi cart curt dendi ama fatih hoca o adamı takıma kazandırdı ve baş tacımız yaptı. öldü denen aydın sayesinde kaç maç ipten döndü. necati'ye burada sallanırken imparator çoktan necati sayesinde şampiyonluk nağmelerinin yükselmesine sebep oldu. arkasında ne kadar kötü olsalar da servet ve zan gibi iki isim varken semih kaya'yı 11e koydu. engin'e burada manyak diye sallanırken sahadaki biz dediğimiz kıvama getirdi engin'i. her oyuncudan ayrı ayrı maksimum verim aldı.

    melo'yu bulup getirdiği ve verim aldığı gibi yerini de gayet dolduracaktır imparator ben buna eminim, kafam rahat hocam sen başımızdayken. iyi ki bizimlesin imparator, iyi ki takımın ipleri senin elinde. ayrıca hoca illa alın derse yönetimin melo'yu alacağına eminim bu yüzden gelmezse yönetime sallamam, hocama zaten sallamam sadece beklerim ve sonra yine şampiyonluk şarkıları mırıldanırım.

    allah benim ömrümden alsın sana versin hocam, başımızdan eksik olma.

    edit: fatih terim'le yönetim arasında bir ikilik olduğunu düşünmüyorum. bence medya atıyor ortaya böyle şeyleri. bir kere fatih terim ismine rest çekebilecek bir isim yok şu anda galatasaray'da ve zeki olduğuna inandığım başkanımız ünal aysal'ın da ilk icraati hocaya takımı emanet etmek olmuştu zaten. kendisine karışacağını ya da kesinlikle istediği bir şeyi reddedeceğini sanmıyorum. bunlar sadece benim kendi düşüncelerim bana göre geri kalan her şey, aksi yöndeki bütün haberler hava civa. hoca bu takımı bırakırım dese nolur? hiç kimse bu riski alamaz yönetimden.

    http://cdn.haberdar.com/...tti_haber_240850.jpg

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın