• 70
    şu şartlar altında ciddi şekilde tartışılması saçma olan ihtimal.

    6 senedir katılmayı başaramadığımız lig için koyabileceğimiz en mantıklı hedef grupları geçip son 16'yı görmektir. ulaşabileceğimiz son nokta da yine mantık sınırları çerçevesinde çeyrek final.

    şampiyonlar ligi'nde başarının anahtarı devamlılıktır. buraya 3 sene üst üste katılamazsan barcelona'ya, chelsea'ye kafa tutman mümkün olmaz. o yüzden ulaşılmaz hedefler koymak yerine, tecrübemizi arttıracak ve bizi ileriye taşıyacak sağlam basamaklara yönelmeliyiz. her sezon bu lige abone olmak gibi. yönetimin bu sezon yaptığı transferler 4-5 yıllık mukaveleler zaten doğru yolda olduğumuzun göstergesi.

    ama avrupa ligi için bunlar geçerli değil. 2012-2013 sezonu için bile şampiyonluk hayal değil. her ne kadar geçen sezon burada manchester city ve manchester united gibi takımlar yarışmış olsalar da motivasyonları oldukça düşüktü. büyük takımlar bu kupayı hiçbir şekilde önemsemiyorlar. tam da bu sebepten galatasaray'ın öncelikli hedefi tıpkı diğer büyük takımlar gibi şampiyonlar ligi olmalıdır. pek tabii ki fazla uçmadan, yere sağlam basarak, her sezon üzerine koyarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın