• 2417
    galatasaraylılara başarıya endeksli taraftarlar denilir ama asıl başarıya endeksli taraftar bunlardır. yaşadığım apartmanda herkes öğrenci olduğu için içiçeyiz hep. farklı dairelerde de olsak 7-8 fenerliyle beraber yaşıyorum sayılır. bu yüzden kendilerini gözlemleyebiliyorum. adamlar yaz boyu kadrolarını şişirdiler de şişirdiler. her gün gelip bana futbolcu kıyaslıyolardı. kuyt hamitten iyi. sow burak elmander'den iyi stoch amrabat'tan iyi ne zaman bir transfer etsek hemen yanıma gelip kendi futbolcularıyla illa karşılaştırıp kadrolarının ne kadar harika bir kadro olduğunu aykut kocaman'ın süper bir hoca olduğunu anlatıp durdular.

    bugün *mtk hazırlık maçını beraber izliyoruz. takım oynamıyor bariz belli. pozisyon bulamıyor mtk gibi bir takıma net bilmem kaç tane pozisyon veriyorlar. başladılar kadro kötü,orta saha yok, defans yok, alex olmassa top oynayan yok,aykut futbol bilmiyor. artık ben diyorum çocuklara hazırlık maçı bu hazırlık maçının kaybedileni makbuldür diye. yok bu sene olmayacak çok kötüyüz berbatız. dedim siz şöyle 2-3 maç kazanın da ne bileyim şöyle antep'i gençlerbilirğini falan yenin. yine başlarsınız aykut guardiola'dan iyi hoca, * alex dünyanın en iyi futbolcularından biri demeye.

    aynı kişiler 7 aralık galatasaray fenerbahçe maçı sonrası aykut kocaman'ın küfür ede ede ne anasını ne bacısını bıraktılar. 2-3 hafta sonra adam gibi adam aykut kocaman falan dediler.

    çok değişik insanlar lan valla bak. beraber yaşayın anlarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın