resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3658
    --- alıntı ---

    son şampiyon galatasaray’ın teknik patronu fatih terim, transferlerden galatasaray tv’ye kadar birçok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu.

    medyaspor özel

    son şampiyon galatasaray’ın teknik patronu fatih terim, transferlerden galatasaray tv’ye kadar birçok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu. terim, galatasaray tv’nin kulislerinde geçen bir sohbette gündemin en önemli maddelerini yorumladı.

    melo konusunda italyanlar panikledi

    hareketli geçen transfer döneminde galatasaray’ın 2 ya da 3 transfer daha yapacağını açıklayan deneyimli teknik adam, bunlardan birinin melo olduğunu söyledi. “transferde önceliğimiz melo olmalıydı” şeklinde sitemkar bir ifade kullanan terim, “melo için 13 milyon eurolardan başladık, yedilere kadar indirdik zarar etmemek için. ‘bu iş olmuyor’ diyerek masadan kalkmamız italyanları panikletti. şimdi birkaç gün daha bekleyeceğiz ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil” diye konuştu.

    berbatov dedikodularıyla ilgili de konuşan fatih terim, “ben berbatov demedim kimseye, üstelik haberi de yalanlattım” ifadelerini kullandı.

    “elalem 20 milyon verirken…”

    terim, “uçakla giderken birileri paraşütle indirmeye çalıştı bizi” derken, galatasaray’a yakıştırılan “rüya takım” tabirini de değerlendirdi: “ne rüya takımı? seneye üç kulvarda 50-60 maç oynayacağız. her oyuncunun muhakkak bir yedeği olmalı. geçen sene yedeğimiz mi vardı? elalem devre arasında bir oyuncuya 20 milyonlar verirken, biz 250 bin euroya aldığımız necati ile şampiyon olduk, ama geçen yılki takımın yedeği yoktu. bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız gidenler daha çok. maliyet olarak da fazla açılmadık…”

    galatasaray tv’ye 100 bin lira sözü

    fatih terim galatasaray tv ile ilgili de yorumlarda bulundu. terim, “galatasaray tv’nin eksikleri var. 100 bin liralık bir yatırım gerekiyormuş. bunun sözünü de ben veriyorum” diye konuştu.

    “sözümü yemedim”

    geçtiğimiz sezon sonunda yapması beklenen açıklamayla ilgili kendisine yöneltilen eleştirileri de değerlendiren fatih terim “ben sözümü yemedim. geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım. önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım” diye konuştu. terim, yapacağı bu toplantıda galatasaray tv’nin de reklamlarla kazanım elde etmesini bekliyor.

    en güzeli kirmizi forma

    bugün tanıtımı yapılan yeni sezon formaları arasında fatih terim’in favorisi ise kırmızının iki farklı tonundan oluşan parçalı forma oldu…

    --- alıntı ---

    medyaspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın