aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1940
    adanan öztürk'ün kendilerine karşı segilemiş olduğu itici bir tavır söz konusu olsa dahi "kol kırılır yen içinde kalır" diyerek bu açıklamayı yapmaktan kaçınmaları gerekirdi.

    bakın burada kim haklı kim haksız olayına hiç girmiyorum. ama bu açıklamayı yapanlar ultraslan'ın okuyan, düşünen, öğrenen beyinlerinin oluşturduğu üni grubu. umuhakkak birşey söylüyorlarsa kale alınması lazım, hemen olayı ultraslan'a bok atma şenliklerine çevirmek doğru değil. buraya kadar tamam. ama bir tepkin varsa içeriden halletmeye çalışacaksın. gerekirse adnan öztürk'ten randevu talep et, git konuş ve olayı tatlıya bağla. olay budur.

    böyle birbirine küsmüş karı koca gibi uzaktan laf sokma çabası doğru değil.

    1 senedir futbol alemi üç beş şerefsizin futbola bulaştırıdığı kirli elleri yüzünden karışık zaten, bizde olur olmadık şekilde başımıza dert açıyoruz amk. önce kayıp bir milyon dolar falan diye kaşındık şimdi taraftar-yönetici polemiği. sen demiyor musun tribünde yönetim futbolcu taraftar şampiyonsun galatasaray diye. madem kenetlenmiş bir aileden bahsediyorsun o zaman bir problemin varsa herkese ifşa etmeyeceksin.

    özetle yanlış olmuş.

    açıklamanın içeriğinde falan değilim. belki kendilerinin de haklı sebebpleri vardır. sonuçta boş konuşacak bir grup değil üni grubu. ama yine de olayı bu şekilde herkesin ortasına çıkarmak çok yanlış oldu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın