resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3608
    kendisi geçen sene mucize yarattı. bunda bir kere anlaşalım.

    hiç öyle galatasaray'ın kadrosu çok iyiydi, orta sahası müthişti muhabbetine girmeye gerek yok. 14 kişilik kadro vardı. semih'i sıfırdan çıkardı, emre çolak'tan verim aldı, engin baytar'ı dipten aldı kullandı. "bütçemizin sınırı yok" filan açıklamaları yapılıyordu filan ama sonuçta 6-7 milyon euro'luk bir farkla yapıldı tüm transferler, hiç de öyle büyük paralar harcanmadı. ki o takımın kaptanı da ligler başlamak üzereyken kadro hazırken çekip gitti, onu da eklemek gerek.

    şimdi bu adam geçen sene mucize yaptı diye neden bu sene de yapmak zorunda bırakılıyor ki?

    üç tane adam var piyasada. biri melo, alman lazım, yerini dolduramazsın belli. kamp başlamış, tık yok.
    burak yılmaz var, 5 milyonluk serbest kalma maddesi var gelmek için can atıyor orası da belli, o da yok. rusya'ya gidecek gibi görünüyor.
    en az iki üç eksiğini tek başına kapatacak, sana sözü olan hamit'i al, o da yok. bir iki güne fenerbahçeli olur o da.
    e hadi bunların hepsi paragöz, hepsi ucuz romantiklerin deyimiyle "paragöz çıktı gelmesin aaabi", kanat oyuncun yok, forvetin yok, al başka birini getir? hadi 25 haziran'ı filan geçtim, 7 temmuz avusturya'ya yetiştir? hiçbiri olmadı assaidi'yi getir, başka birini getir?

    "elalem" şike işleri ortasında iki sezondur gerçekten vasat bir performans gösteren teknik direktör aykut kocaman'ın bile 1 dediğini 2 etmiyorlar. devre arasında forvet istiyor, sow geliyor tüm bu karışıklık içinde. biz ise bir ay boyunca gelmeyen shaqiri'nin parasını tartışıyoruz. aykut kocaman bu transferlere rağmen başarısız mı oldu? ertesi sezon daha iyi transferler yapıyorlar.
    senin takımın geçen sene ıkınarak şampiyon olmuş. ertesi sezon kampı başlıyor ve takımın geçen seneden dahi daha güçsüz.

    fatih terim başarılı olmak için illa sınırlı malzemeyle mi çalışmak zorunda? illa mucize mi yaratmak zorunda?
    bu gün fenerbahçe'nin kadrosu fatih terim'de olsa, hanginiz "ulan bu sene gerçekten üç kupa alabiliriz" demezdi?
    şu an kaçımız şampyionluktan emin?

    eleştirileri şimdiden yapmak kötü taraftarlıksa ben kötü taraftarım. bazı şeyler ortada. sezon sonunda galatasaray şampiyon olur, yine bilen biler neden, nasıl ve kim sayesinde şampiyon olunduğunu. ama olamazsa, fatih terim yine mucize yaratamazsa o zaman okuruz haberleri. belki fatih terim de "yönetime küfür eder", belli mi olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın