• 357
    fırsat bulup da en sonunda yoğunlaşabildiğim oyundur. oyun çıkar çıkmaz orjinal olarak steam üzerinden satın almama karşın, yarım sezon oynadıktan sonra sınavlar dersler vs derken bırakıp, yaz tatilini bekleme kararı almıştım.

    bugun itibari ile galatasarayda 3. sezonumun tam ortasındayım. oyuna başlamadan önce sözlükte yazılan 16 sayfayı da detaylıcana okudum, paylaşılanlar arasında gerçekten çok faydalı olanlar oldu. geçen 2 buçuk sezonun ardından ben de nacizane fikirlerimi söylemek isterim.

    - oyuna transfer yapmadan başlamanın hayalini kurup duruyordum, öyle de yaptım. takımı attacking - fluid şeklinde, 4 2 2 2 diziliminde oynattım ve çok fazla verim aldım.

    ilk sezon:

    gk: muslera (ufuk) dr: eboue (sabri) dcr: ujfalusi (gökhan) dcl: servet (semih) dl: hakan (caglar) 2 tane cm: melo - selçuk (yekta - ceyhun) aml: riera (emre) amr: engin (pino) stcr: elmander (necati) stcl: baros (sercan) şeklinde oynadım. devre arasında transfer listesine konan taarabt ve ben arfa'yı aldım. tabi bir de bir kaç adet coach ve staff aldım.

    okuduklarımın aksine riera'dan ben cok fazla verim alamadım, ve ben arfa oraya ikinci devrede ilaç oldu, soldan soldan aktı gitti.

    ilk sezon hiç beklemediğim bir şekilde baros inanılmaz bir patlama yaptı ve 38 maçta tam 38 gol attı (sadece ligde playoff ile birlikte ) !
    aha da baros: http://e1207.hizliresim.com/z/8/9hfrl.jpg

    bu iki oyuncu dısında öyle aman aman göze çarpacak bir oyuncum yoktu.

    oyunda olan bug'lar ya da sıkıntılara, sağ ve sol beklerimin gördüğü kartların fazlalığı ve stoperlerimin kornerlerde buldugu uçuk gol sayısı gösterilebilir. *

    ilk sezon bu kadroyla ligi 2 puan farkla ikinci bitirdim, ancak play-off'ta şampiyon oldum. türkiye kupasını ise, gaziantep'e finalde kaptırdım. *

    ilk sezonun ardından, iş tamamen oyuna döndü ve takımı resmen baştan yarattım. verilen bütçenin 25m pound olması oyunu çok kolay bir hale getiriyor galatasaray için. aşağıda 3 sezonda yaptıgım bütün transferleri paylaşıyorum: *

    2012 - 2013 sezonu transferlerim: http://d1207.hizliresim.com/z/8/9hf7t.jpg

    2013 - 2014 sezonu transferlerim: http://d1207.hizliresim.com/z/8/9hf8k.jpg

    - ikinci senemde avrupa'da resmen duman oldum, gruptan çıkamadım hatta man city'den iki maçta biraz fazla gol yedim. * ancak ben yine de oynadıgım taktiği hiç bozmadım, ve 3. sezonda man city'li barcelona'lı gruptan ikinci olarak çıktım, biraz önce kuraları çektim ve man utd ile eşleştim, bakalım sonucu sonra yazarım *)

    cok cok fazla verimli olan transferler:

    aboubakar: muhteşem bir sezon geçiriyor, henuz yarım sezon geçirdim ama dehşet bir adam leblebi gibi gol atıyor.
    wilfried: çift forvet olarak aboubakar ile oynatıyorum, neredeyse aboubakar'ın aynısı, bir o atıyor bir bu *
    bassong: aglaya aglaya sattım, 13 gol attı ve oldukca iyiydi savunmada da, yerini suan yaya banana ile doldurmaya çalışıyorum.

    genel olarak galatasaray'lı football manager 2012 ile ilgili deneyimlerim böyle, bir şeyler paylaşmak isteyenler olursa mesaj kutum hep açık*
App Store'dan indirin Google Play'den alın