• 15
    kamp kadrosuna göre (melo'nun da dahil olacağı kanaatiyle) şu anki (06 temmuz) dağılım

    ***************************muslera************************
    ****************************ufuk**************************
    ****************************eray**************************
    eboue**********semih *****************ufa*************balta
    sabri************zan******************dany***********caglar

    aydin************melo****************selcuk************emre
    yekta***********ceyhun***************culio*************riera
    (engin)**********(engin)**************(engin)***********(engin)
    mertan

    ****************elmander*************necati*****************
    ****************umut****************baros*****************
    ****************sercan***************berk******************

    mevki mevki gidelim:

    kaleci: herhangi bir yoruma gerek yoktur sanırsam. yıllarca süren güvensizliklerden sonra geçen sene en rahat bölgemiz oldu.
    sağ bek: eboue burayı bir 2 yıl daha idare eder diye düşünüyorum. sabri 1. yedek gibi görünüyor ama eboue'ye bir hal gelirse bu bölge ufa ile doldurulacaktır büyük ihtimal.
    sol bek: balta geçen sene toparlandı, hala en iyi 3 türk sol bekten biri. aynen sağ bekte olduğu gibi 1. yedek kağıt üstünde çağlar görünüyor ama burayı da stoperden biri, büyük ihtimal dany yedekleyecektir.
    stoper: çok sağlam bir rotasyon var. dany'nin zamanla ufa'nın yerini alması beklentim.
    sağ kanat: bir sürü burada oynayabilecek, ama hiç biri 1. tercih olmayacak isimlerle dolu. (tercih sırasıyla engin - aydın - yekta - sabri - sercan - mertan) transferden çok öncelikle sağlam bir eleme şart. engin'i bir kenara ayırıyorum, eğer (örneğin hamit gibi bir) transfer olmazsa geri kalan beşliden ikisi burayı idare edecek, geri kalanlar satılıp kiralanacaktır. ben olsam aydın, yekta ve sercan'ı "gidin kendinizi kalburüstü bir takımda kanıtlayın öyle gelin" diye kiralardım mesela, hamit'i alıp, eğer denildiği kadar geleceği varsa mertan'la yedeklerdim. tabii gerçek hayat fm olmadığı için böyle olmayacaktır. çok zor burası, umarım hallolur.
    sol kanat: riera'nın gidici, yerine bir sol kanat çileğinin gelici olduğunu umuyorum. emre ve engin burayı yedekleyecektir.
    orta saha: melo gelici gibi görünüyor, eğer bir problem çıkarsa onun ayarında biri buraya şart. yedeği kadro içinde ceyhun gibi ama 1. yedek dany olacaktır bence. selçuk ve culio 8 numara pozisyonunu rahatlıkla taşır.
    not: engin başkan orta sahanın her bölgesinde oynadığı için onu her yerin 1. yedeği, takımın 12. adamı gibi yazdım.
    forvet: baros'un gidici olduğu sır değil, yerine forvet çileği gelecek, ancak bu arkadaş yabancı olacağı için ligde elmander ile beraber oynaması zor. yine fm kafası zaten 3 günde 1 maç oynayacağımız için lig maçlarını elmander - necati /// umut - çilek ikililerinin dönüşümlü oynayabileceğini söylüyor (şampiyonlar ligi'nde elmander - çilek).

    gidiciler - kamp kadorsuna alınmayanları zaten gitmiş sayıyorum.
    baros
    riera
    aydın (kiralık)
    yekta (kiralık)
    sercan (kiralık)

    geliciler
    1. tercih olacak türk kanat (örn: hamit)
    1. tercih olacak yabancı kanat çileği
    forvet çileği.

    böylece ilk 11: muslera - eboue - semih - ufa - balta - türk kanat - melo - selçuk - yabancı kanat - elmander - necati (6 yabancı)
    ve ikinci 11 : ufuk - sabri - zan - dany - çağlar - mertan* - ceyhun - culio - emre - umut - çilek (artı 3 yabancı, ilk 11 oynadığı zaman culio malesef tribünde)

    şampiyonlar ligi 11'i: muslera - eboue - semih/dany - ufa - balta - türk kanat - melo - selçuk - yabancı kanat - elmander - çilek
App Store'dan indirin Google Play'den alın