• 1
    youtube'un iki superstari ksi ve logan paul arasinda gerceklesen ve ksi'in kazandigi boks maci.

    iki sosyal medya yildizinin rekabeti ksi'in 2018'de bir diger youtuber joe weller'la yaptigi boks macini kazandiktan sonra logan paul'a meydan okumasiyla baslamisti. ikili bu meydan okumanin uzerine ksi'in memleketi ingiltere'de amator bir boks maci yapmis, bu mac berabere sonuclanmisti. bugun logan paul'un memleketi amerika'da, staples center'da gerceklesen bu mac o macin rovansi niteligi tasiyordu. maci canli izleyenler arasinda justin bieber ve wiz khalifa gibi unlu yildizlar da vardi.

    ikili rovans icin profesyonel boksor oldular, ve bir yil boyunca antrenman yaparak bu maca hazirlandilar. mactaki boks kalitesi benim sahsi beklentimin ustundeydi, tabii ki ust duzey bir boks maci degildi ancak her iki boksorun de maci ciddiye aldigi ve profesyonel bir sekilde hazirlandigi belli oluyordu. 6 raunt oynanan ve oldukca cekismeli gecen macin galibi 2'ye 1 hakem karariyla ksi oldu.

    bu mac boks dunyasi icin yeni bir adim olabilir, veya bundan birkac sene sonra kimsenin hatirlamayacagi bir olay olarak da kalabilir. gercek olan su ki dunyanin dort bir yanindan, boksla hic ilgilenmeyen yuz binlerce genc/ergen bugun ilk kez bu superstarlarin hatrina boks izlediler. bunun bu sporun gelecegine nasil yansiyacagini gorecegiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın