• 66
    fiyatların gökmen özdenak'a selam çakacak derecede pornografik seviyede olduğunu bilsem ve hala şikayetçi olsam da son kez bas ampule diyen dayılar gibi yenile butonuna basmış bulunuyorum. yalnız vade farkıyla işler gerçekten çok çirkinleşmiş, olası kötü gidişte yönetim bu kazığın etkisini derinlerinde hisseder.

    giriş çıkışı eziyet olan, çıkışta kalkmak bilmeyen metro yüzünden havasızlık tehlikesi geçirdiğimiz, dört taraftan sigara içenlere rağmen maç izleme mücadelesi verdiğimiz rams park'ta bir sene daha geçirelim bakalım..
  • 15
    vade farksiz taksit secenegi olmayan biletlerdir.

    gecen sene 12 bin lira olan yerim bu sene 26 olmus. ustune vade farki da ekle. duz 30 bin.

    gecenlerde liverpool taraftari 7 senedir zam yapilmayan bilet fiyatlarina bir onceki sezon zam yapilmasindan oturu, seneye yapilacak olan %2 civarindaki zammi prostesto etmisti.

    burdaki enflasyon falan amenna da, bu fiyatlarla tribun kitlemiz degismeye baslayacaktir diye dusunuyorum.

    edit:bursadan gelip gidiyorum. ua bursa ile simdilik 500 de mac basi veriyorum. kombine+vade farki+yol parasi+yemek vs.

    yakinda stadin havasi degisti diyen yonetici olursa pis soverim.
  • 21
    enag enflasyonuna göre kombine fiyatları belirlenmiş gözüküyor. en azından geçen sene olduğu gibi sadakat indirimi beklemiştim ama o da yok. maçların %80’ine giden taraftar %5-10 indirimi hak ediyordu. böylelikle ticaretini yapanlarla ayrıştırmış olunuyordu. 22-23’te 3 bine aldığım kombine şu an 26 bin. umarım kulüp taraftara biraz jest yapar da fiyat ya da ödeme koşullarında düzeltmeye gider.
  • 40
    geçen sene yapılan zam anlaşılabilirdi, o zamanın ücretiyle, taksitle herkes alabilecek durumdaydı fakat şu an kimse gidip 12 maaşından 1'ini galatasaray'a verebilecek durumda değil.

    mesela ben kale arkasından, doğu'ya geçmeye niyetlenmiştim fakat 30bin + vade farkı şu an 1 sene için ödeyebileceğim bir tutar değil maalesef.

    orta sınıfın erimesiyle artık bu biletleri alabilen kişiler, dişinden tırnağından artırıp alanlar hariç, hep bir üst kademe refahı olan insanlar olacak. tribün atmosferi de ciddi bir şekilde etkilenecek tabii ki.

    en net örneği; bu sene şampiyonlar ligi maçlarına sağdan soldan fahiş fiyat ile bilet alıp gelen kişilerden çevremde gördüklerim, istisnasız her maç, tüm oyunculara, hocaya küfürler yağdırıp, "bu kadar para verdik lan o... ç... oynayın" diye yardırıyorlardı. çoğu maçta kavga çıktı bu sebeple.
    şimdi ise bunun aynısını tüm tribünde düşünün.

    takım elbise ile maça gelip önündekileri oturtan tipler ile dolacak stadyum.

    çok büyük yanlış yapıldı bana göre. acil olarak indirim + maçların büyük kısmına gelenlere bir ayrıcalık olacak şekilde düzenleme yapılmalı. bu gidiş, gidiş değil.
  • 23
    15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçıöncesi beni tüm maç havasından çıkarıp kara kara düşünmeye ve üzülmeye sevk etmiş fiyatlardır. renktaşlarım içinde bu kara bulutları şöyle açıklayayım.

    batı üstteki kombinem ile tekirdağdan tüm maçlar için kalkıp stada gittim. yerim hiç boş kalmadı. tabi ki enflasyon nedeniyle fiyatların artacağını biliyordum ancak ben kombineyi vade farksız taksitle alabilmiştim .

    2023-2024 sezonu batı üst kombinem vade farksız 12 taksitle =12.000 tl (aylık ödemesi 1.000 tl)
    2024-2025 sezonu batı üst yenileme fiyatları ile gs bonus karta = 36.500 tl (aylık ödemesi 3.000 tl) 10.000 tl vade farkı !

    malesef kazandığım ücrette bırakın bu şekilde artış olmasını yanına bile yaklaşmıyor. galatasarayı ve stadyumda maç izlemeyi çok seviyorum ki her maça deplasman yapar gibi 1.5 saat yol ile gidip kar kış demeden orda oluyorum. ama bu fiyatlara kombine yenilememin bir yolu yok. bir yanda galatasaray sevgim bir yanda ekonomi ve ailem. malesef çok üzgünüm sözlük. alanyaspor maçının konsantrasyonu zaten gitti ama içimde derin bir hayal kırıklığı var.

    tek yolu karaborsadan fenerbahçe maçının biletini satmak olur, ama o maçta ömrü hayatımda bir kez daha izleyemeceğim cinsten bir maç olacak. galatasaray yönetimine en azından taksitlendirme de yada maçların %80 ine gelen taraftarlar için bir indirim yapmaması nedeniyle kızgın ve kırgınım.
  • 82
    yoğun şekilde karaborsası dönen giriş kartı.

    kulüp üzerinden fırsatçıların ceplerini doldurması beni harbiden çok düşündürüyor. adamlar o kadar rahat ki blok-sıra-koltuk net bilgi bile verecek duruma gelmişler. nasıl müdahale edilmez diye hayıflanırken kulübün buna sonunda el attığını öğrendim. usulsüz yüklenen kombineleri passo hesaplarından geri çekmişler. umuyorum ki bu konuda dik duruş gösterilir. belli kontenjanların el altından bir yerlere gidilmesine alıştırdılar da bari bilmem kaç katına satıp zenginleşmesinler. fazladan para kazanacaksa arkadan iş çeviren insanlar değil kulübümüz kazansın. kombinesiydi, deplasmanıydı, avrupa maçıydı derken çok karanlık ve haksız şeylerin döndüğü ne yazık ki bir kulüp gerçeği, buraya adil çözümler şartoğlu şart.

    genel satışa kısıtlı sayıda da olsa kombinelerin artmasını ümit ediyorum. yıllardır kombine sahibi olma arzumuz var. bıktık bilet telaşından.
  • 120
    bu sene için geç ama artık sonraki seneler için hazırlık ve ziraat türkiye kupası maçlarının da dahil edilmesini cüzi bir opsiyon olarak koydurması gerekiyor.

    atıyorum kombine 100 liraysa 5 lira farkla ziraat kupası da dahil olsun mu diye kombine alacaklara sorulabilir.

    birçok insanın haftaiçi ziraat maçlarına pek gidesi gelmiyor. bir kısmı parasını verdik gidelim bari diye zoraki gidiyor, bazıları devrediyor (genelde ücretsiz) ama kombine sahiplerinin büyük çoğunluğunun koltukları ise boş kalıyor.

    bu sayede hem kulüp ucuza bilet satıp ya da sosyal sorumluluk kapsamında bedavaya çocukları vs. maça getirerek kupa maçlarında da tribübleri doldurur. hem de galatasarayı izlemeye maddi gücü yetmeyen insanlara jest yapılmış olur.

    maçlara gitmeyen taraftarları yılda 1-2 kere bile olsa stada çekebilmek önemli, çünkü gelmişken gsstore'a da uğrarlar ya da atmosferden hoşnut kalıp potansiyel kombine müşterisi olurlar.
  • 57
    daha önce de yazdım yine yazıyorum ben yaşadığım şehirden dolayı kombine alamıyorum, bunu kenara koyuyorum.
    ama çeşitli göstergeler ve kıyaslar ile bu fiyatları makul göstermek ülkemizdeki özellikle gıda-barınma-eğitim-sağlık gibi temel yaşam gereksinimlerine kazanılan maaşlardan geçtiğimiz yıllarda ayrılan pay ile günümüzde ayrılan pay arasındaki farkı idrak etmeleri gerekiyor. bunun elbette herkes kendisi için bireysel hesabını yapar ama bununla ilgili çeşitli göstergeler de vardır.
    en basitinden ben evli bir adam olarak eşim çalışmadan önceki 2019 yılı ve öncesinde her sene dilediğim gibi tatilime gidip rahat bir yaşam sürerken, eşimin çalışmaya başladığı ve ülkemizde enflasyonun arşa çıktığı günümüze kadar daha çok daha fazla zorlanmaya başladım ve hayat kalitemden ödün verdiğim durumlar oluyor. bunun sebebi ise tamamen yukarıda saydığım temel yaşam gereksinimlerine ayırdığımız bütçe ülkemizde her bir birey için çok yüksek oranda bu nedenle genel hayatımızdaki zamlar ve göstergeler ile kombineye yapılacak zammın göstergesi aynı olamaz, olmamalıdır.
  • 58
    yönetim asıl artışı vip kombine sahiplerine yapmış.
    geçen sene 66bin tl olan 101 blok 166 bin tl, geçen sene 88 bin tl olan 213 blok bu sene (o da yenileme fiyatı) 220 bin tl yani vip koltuklarda 2.5 kat artış var...

    kim maç izleyecek bu koltuklara diyordum ki aklıma loca satın almak isteyip yer bulamayanlar geldi...
    muhtemelen çoğu satılmıştır.

    nereye gidiyor bu fiyatlar... bilemedim.
  • 94
    geçtiğimiz sene 1 maç kulübe devir ve 3 maç kombine devri ile tamamladığım sezonda, % 5 indirim ile 12825 tl ye düşen ayrıca devir puanlarınıda düştükten sonra 12666 tl ye yenilediğim kombinedir. yukarıda yazılan ve bir çok arkadaşımdada bu indirimin olmadığını görüyorum. açıkçası nasıl bi sistem kurdular çözemedim. vade farkı işinide akbankın yeni müşteri kampanyası ile faizsiz 6 taksitli 20000 tl lik kredi ile çözdük. kombineden kalan tutarlada altın aldım seneye allah kerim.

    bu arada 3-4 mayıs yer değiştirme dönemi. aynı blokta veya daha üst kategoride yer değişikliğine izin veriliyor. bu tür işlem yapacaklara tavsiyem o günü gözden çıkardılarsa çok erken bir saatte kombine ofisine gitmeleri. zira geçen senelerde ciddi kalabalıklar vardı. okuduğum bir haberde bu sene kombine sayısı 42740 tan, 34500 e düşecekmiş. buda genel satışta kaldıysa eğer çok az bir kombine satışı demek. tavsiyem kombine satışı başladığı gün sisteme girip yer beğenmeye çalışmayın, kafanızda belirlediğiniz bir blok var ise o blokta rastgele koltuk seçin diyip ilerleyin. siz ona bakana kadar binlerce insan pc başında olacak ve siz düşünene kadar yersiz kalabileceksiniz. son olarak o gün ekran başında yer kalmadı ibaresini görürseniz umutsuzluğa kapılmayın ve tekrar tekrar deneyin. çünkü sistemde sepete ekleyip işlemini bir şekilde tamamlayamayan bir sürü insan olacak. belki de onların kısmetsizliği sizin kısmetiniz olur :)
  • 67
    vade farkıyla taksitlendirme bana kalırsa ayıp ve tabi ki pahalı bir fiyatlandırmaya konu olan kombine kartlar. 4 aya verilen para komik kalacak, maçlara bilet bulmak zor olacak ve tek maçlık biletler saçma sapan ücretlere olacak. türkiye ekonomisi gerçekleriyle yaşıyoruz bir süredir ve yaşayacağız.

    en büyük sorun takside vade farkı olması maalesef yukarıda belirttiğim şekilde. yenileme dönemi içerisinde umarım burada bir iyileştirme yapılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın