• 93
    karda yağmurda çamurda, aç, yorgun, iş yorgunu, uykusuz, hasta bir şekilde ama oyle ama boyle stadda hatta bazen deplasmanda takımı canhıraş destekleyen/desteklemek isteyen renktaşların edindiği kombine kartı.

    ha tabii ekonomik olarak zorlananları da ayrıca kutluyorum. helal olsun.

    ben ne yazık ki hic istanbul'da uzun sureli yasamak durumunda olmadığım için kombine falan benim işim değil. hakka girmemek icin de alayim belki birkac giderim kalani da devrederim falan demedim. surekli gidebilecek arkadaslarin hakkina girmemek lazim.

    yalniz bu sene ozellikle mevcut zam, enflasyon, alim gucunun yerlerde olması gibi konulara ragmen almaya calisan ve alan arkadaslar yönetime, teknik heyete, futbolculara ne derlerse başımın gözümün üstünde yeri var.

    bundan sonra yerden yere vuran, begenmeyen arkadaslara hoop birader demeden once kombine soracagim. eger kombinesi varsa sen konus senin hakkindir diyecegim.

    çünkü adam hem cefakar, hem fedakar, hem taraftar hem müşteri!

    konusmaya sonuna kadar hakki var.
  • 87
    13.senesine girdiğim kombine.

    dursun başkanın 3. kez bizi arafta bıraktığı ama bu sefer maddi olarak da sınırları zorladığı bir dönem oldu.

    östersunds senesinde sezon öncesi o maç sonrasında kombinesini yakmaya, kendini tribünden atmaya çalışanlar olmuştu ama iyi gidişle beraber sezon sonundaki maçlarda "kombinesini devretmeyenin elinden tc kimlik numarası alınsın" raddesine kadar işler gitmişti.

    geçen sene de hem yine nisanda yenileme başlaması hem de fiyatlardaki artış nedeni ile arafta kalmıştık. yenileme ilk başladığında sadece gsbonus vade farkı almıyordu sonradan tüm kartlar ile vadesiz taksitle alınabilmişti.

    bu sene yine nisanda daha sezonun bitmesine 1,5 ay varken yenileme başladı. ve bu sefer hem çok kabul edilemeyecek bir zam oranı oldu hem de vade farkı işi kalkmadı ki bu faiz oranları ile vade farkı devir indirimi, sadakat indirimi ne varsa aldı götürdü ve hatta yenileme ücretinin üstünde bir ödeme yapılmak zorunda kalındı.

    bu sezonun sonucu, yaz transfer dönemi - şampiyonlar ligi ön elemesi ve gelecek sezonun ilk yarısı yönetim, teknik kadro ve takım çok ama çok dikkatli olmalı.

    çünkü taraftarı para ile müşteri yaptınız.
  • 108
    yer değiştirme operasyonu rezillik olan kart.
    her kombine alım döneminde şu eziyeti taraftarına reva görmek taraftara saygısızlıktır!
    hem sevgilerini, hem desteklerini, hem paralarını alacaksın hem de eziyet edeceksin, yazıklar olsun.
    bir an önce internet üzerinden gerçekleştirilmesi
    için sistem üretilmelidir.
    kulüp yetkilileri 'bir gün bekleyecekler diye yazılıma para mı vereceğiz?' demeyip bu işi çözmelidir.
    kaldı ki gün sayısını arttırıp kategorilere göre ayırarak yoğunluğu azaltmak da mümkün.zira insanlar genellikle kendi kategorilerinde farklı koltuklar ya da bir üst kategoride yer ariyorlar.
  • 29
    premier lig fiyatlarında kombine kartı.

    yenilerken bilinmesi gerekenler:
    -önceki sezonlardan farklı olarak, bir önceki sezon kaç maça geldiğinizden bağımsız indirim alamıyorsunuz. daha önce %5 de olsa cüzi bir indirim oluyordu sadık taraftara.
    -derbi ve avrupa maçlarında devir edemezsiniz. yani iki arkadaş kombine alsanız, diğerinin işi çıksa senin eşine dostuna devredemez. tek gitmek zorunda kalırsın!
    -son 1 yılda döviz %70 artmışken, %220 civarı bir zam yapılmıştır.

    taraftar değil de müşteri kartı gibi sanki..
  • 112
    yer değişikliği döneminde binbir çeşit yöntem varken en ilkel olanını uyguluyorlar. sabah 8de varabildim, 10’a kadar bekledim, şu videoda görüntünün başladığı yere gelebildim. benden sonra gelenler benim yürüdüğüm yerin 2 katıydı. kapıda görevliye sordum, içerde 5 bilgisayar varmış.

    https://x.com/...2QUrUspFxRrdjMl1UoUQ

    kulübün ‘ayıbıdır’ bu.

    yerimizi değiştiremediğimiz kombine kartı.
  • 132
    saat 12.00'dan beri sürekli hem siteden hem de telefondan sayfayı güncelleyerek şansımı denedim. ama satışa çıkmadan 10 dakika öncesinden site ve mobil uygulama çöktü her sene aynı mevzu. biz de avel gibi bilgisayar başında umutlanıyoruz. gerçi ne desek gg. aq sitesine saat 14'te bir kamyon insanın geleceği belli bu kadar mı zor böyle bir günde önlem almamak.
  • 135
    birilerine bir şekilde peşkeş çekilmiş olan kombine kart. normalde passolig sitesinde biletler satışa çıktığında ödeme problemi, sepetteki bileti tanimlayamama, passolig süresi dolmuş olması gibi sebeplerden alınamayan biletler oluyor. bu biletler 10 dakikalığına bloke edilip süre bitince tekrar satışa çıkıyor. her kategoride askıda kalan onlarca bilet oluyor ve satış süresi uzuyor.
    kombine biletler ise 14.05te ulaşabildiğimiz ilk anda, yani biletler çıktıktan 5 dakika sonra tükendi olarak çıktı. site çökük durumdayken hiç kimsenin ödeme esnasında bağlantısı kesilmemiş, kimse bilete bakıp çıkmamış, herkesin ebilet süresi tammış ve kimsenin kartında ödeme problemi olmamış. buna inanan gerizekalıdır malesef.
  • 38
    fiyatlara düzenleme gerekli ancak vade farkı uygulamaları tam bir facia.
    geçen sene kombinesini yenileyene vade farkı uygulanmamış genel satışta alana ise vade farkı uygulanmıştı. arkadaşım kombine alırken birebir şahit oldum bu duruma. en azından vade farkı saçmalığına son verilmesi gerekli. taraftarı müşteri olarak görmek galatasaray’a yakışmıyor. 55’ten sonra flaşlar eşliğinde maçı çevirmeye çalırsınız sonra bu politikayla kombine satarsanız.
  • 147
    pandemide boş koltuğumuza para ödedik. takım 13. oldu yeniledik. 2 yıldır faiş fiyat artışına rağmen yeniledik.

    kombine fedakarlık ister.

    öyle takım iyi olduğunda malesef talep fazla oluyor.

    4. yıldızı taktığımız sezon kulüp 3 defa kombine satışa çıkardı? neredeydi o zaman bu bilet alamayanlar.

    benim duyduğuma göre %67 si yenilenmiş kombinelerin.

    kalan kısmın içerisinde geçen sezon kullandığı koltuğu vip olanlara yer değiştirmede hak tanındı. bir kısmınıda onlar tüketti. sponsor biletleri zaten ayrı bir dert.

    kombine sahiplerinin karaborsa yapması zaten engellendi.

    derbilerde ve avrupa'da devir yasak. diğer maçlarda da 7 tane transfer limiti var.

    fakat cayır cayır transfer bilet piyasada dolaşıyor. bir duyum kurumsal kombine diye bir zırva ile maç öncesi istedikleri kişilere aktarılabilen kombineler mevcut.

    tabi diğer kullanıcılar engellendiği için piyasada dolaşımda az bilet olduğu için fiyatlar onları tatmin edecek düzeylere çıkıyor.
  • 153
    bir kişi ben aldım desin, susalım. kimmiş bu alabilen? 100 kişi, 1000 kişi neyse satılan kombine. bir kişi ben sistemden girdim alabildim desin, biz de yoğunluk kaynaklı diyelim. etrafımda onlarca kişi var, sosyal medyada aldım diyen birini de görmedim.

    hele burada tanımadığınız insanların galatasaraylılıklarını sorgulamak kimsenin haddi değil. nerden biliyorsun galatasaray kötü giderken destek olmadığını insanların?
  • 27
    memleketin ulaşım açısından en eziyetli stadını her maç dolduran taraftarı daha da sınayan fiyatlarla çıkmış kombine. hayırdır yeni metro hattı açtınız, yeni yürüyüş yolları yaptınız, stat çevresinde etkinlik, uygun fiyatlı yeme içme alanları yarattınız da bizim mi haberimiz yok?

    gs store'da kalite olarak beş para etmez ürünleri fahiş fiyatla çaktıkları yetmezmiş gibi kombineyi de kat kat zamlamışlar. ben de güney alt'taki kombinemi büyük ihtimal yenilememeyi düşünüyorum. kalan sağlara başarılar.
  • 30
    çok acil bir şekilde yüzde 30 indirim yapılması gereken fiyatlara sahip kombinedir. bu fiyatlar yazzık denilecek düzeyde bir para. ben yaşadığım şehir gereği maça gidemeyen bir taraftarım ama bazen deplasman maçlarına gidebiliyoruz takım yaşadığımız yerlere yakın şehire gelince orada ki bilet fiyatlarına itiraz ederdik normalde 100 olanı neden 1000 liraya satıyorsun diye, aynı tarifeyi kombine fiyatlarına uygulamışız. hakikaten çok saçma fiyat yapmayın etmeyin.
  • 34
    kombinelerin maddi olarak çok önemli bir kalem olduğunu kabul etmekle birlikte yönetimin fahiş zam kararı ile bir hususu hesaplayamadığını düşünüyorum.

    biletlerdeki pahalılık tribün kültürünü öldürür. maddi geliri yüksek olan kesim daha çok tribunde olurken her ne kadar yüzde yüz olmasa da bu kesimin takıma verdiği destek * daha azdır. sonuç olarak da ateşli tribün kavramı ölmüş olur.

    2000-2010 yılları arasında benim görüşümce içeride takımını en fazla iten takım fenerbahçe idi. şuan ise şu haldeki beşiktaş'tan bile sonra geliyorlar. bunun sebebini yüzde yüz olmasa da büyük bir oranda bilet fiyatlarına bağlıyorum.

    maddi durumu görece daha iyi olan taraftarın takıma desteğini arttırmanın başka bir yolu bulunmalı. derseniz ki ülkede neyin fiyatı aynı kaldı? tabii ki haklısınız ancak tek çözüm bu kadar yüksek zam değil. en azından kıyasladığımız zaman kasaya girecek para tribünde oluşacak atmosferden değerli değil. o atmosfer yeri geliyor puan ve şampiyonluk kazandırıyor.
  • 56
    2018-19 sezonu kombine yenileme dönemi:
    https://hlkiurt3.rocketcdn.com/...26a114e4054a1b9.jpeg

    en alt kategori 1.080 tl
    asgari ücret 2018: 1.600 tl

    1.48 katı

    2024-25 sezonu kombine yenileme dönemi:
    https://hlkiurt3.rocketcdn.com/...908728f3eda74ba.jpeg

    en alt kategori: 12.000 tl
    asgari ücret 2024: 17.000 tl

    1.41 katı

    sonuç:
    yönetim yılda 2 kez asgari ücretin değiştiği enflasyonda bile gayet insaflı davranmış. rahatlıkla taraftarın dostu dursun aydın özbek diyebiliriz.
  • 113
    taraftarını iplemeyen galatasaray yönetiminin satmakta olduğu kart. bu iş ne zaman kiminle değişir bilinmez.
    normal olanı online olarak değişiklik talebini iletirsin, seni sıraya sokarlar, kulüp çalışanları sırayla insanları arayıp taleplerine uygun opsiyonları sunar, değişiklik yapılır. bu iş için önünde koca bir sene var, talepleri bir hafta içinde topla, sonra bir yıl içinde herkesi tek tek ara, çok basit aslında. ama tabii ki bir değerimiz olmadığı için böyle bir iş de yapılmıyor.

    bizim sandığımız galatasaray ile gerçekte olan arasında dağlar kadar fark var, bu da onlarca örnekten biri.
  • 6
    doğu üstte fiyatının 30bin tl olduğu sezonluk bilettir.

    edit: passo uygulaması biletlerim/rezervasyonlar kısmında görünüyordu şu anda görünmemektedir.

    edit 2:

    2023-2024 sezonu kombine yenileme 6. kategori: 13.000 tl
    2024-2025 sezonu kombine yenileme 6. kategori: 30.000 tl
    artış oranı %207

    üstelik bu faiz ortamında bu sefer vade farkı alınıyor. herkes de normal diyor. çok ilginç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın