• 18
    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)
    bugünki kara günlerin asıl sebebi. zaniolo'yu 40'a satıcaz, yunus'dan 10 milyon euro gelecek diye trollerle milleti kekle. zaha gibi karakteri sıkıntılı topçumsuyu transfer çalımı diye al, ziyech gibi mücadele gücü sıfır adamı al üstüne sakat gelsin katkı vermesini bekle. ndombele gibi mesleğine saygısı olmayan bir çöpü al, tete gibi menejer kazığı oyuncuyu al trollerle beraber piyasası 20 milyon euro diye kandır. paraları bunlara yedir boey'u yolla sakat adamı al, köhn'ü al avrupa ligine yazdırama.

    erden timur'da dahil olmak üzere soruyorum ulan o kadar kör göze parmak sokarcasına yanlış yaptınız 2024-2025 transfer sezonu için hiç mi ders almadınız? lan ne adam satabiliyorsunuz ne de alabiliyorsunuz sara'ya 20 verecektiniz niye bu kadar beklediniz, jelert'e 10 verdiniz bugün neden yok? zaha bana meşale attılar diye avel avel yayın yapar sözde 8-10 takım istiyormuş, oliveira florya'ya kazık çakmış merak etmeyin tarık çamdal değil bu adam gidecek deniliyor yeni yeni panathinaikos haberi çıktı üstüne para verip gönderemiyoruz bile, yusuf demir diye bir oyuncumuz vardı haber yok. 37 yaşındaki mertens'den şampiyonlar liginde medet umuyoruz.

    böyle planlamaya sokayım. yo ama 2024-2025 sezonunda şampiyon olursak bayern münich oluyoruz di mi? aciz bir ortadoğu takımıyız, o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın