• 1
    tff başkanı olan yıldırım demirören'e gönderilecek mail, faks mektup ile ilgili kampanyadır.

    adres : istinye mahallesi darüşşafaka caddesi no: 45 kat: 2-3 pk:34460
    istinye / istanbul
    telefon : 0 212 362 22 22
    faks: 0 212 323 49 50
    mail: iletisim@tff.org

    taslak bir metin aşağıdadır.

    sayın yıldırım demirören;

    tff başkanlığınızın türk futboluna hayırlı olmasını dilerim. bir taraftar olarak türk futbolunun bazı sorunlarını sizinle paylaşmak isterim. umarım dikkate alırsınız.

    şike ve teşvik konusunda ceza yargılanmasının beklenmesi mümkün değildir. pfdk şikeye karışan kulüpler hakkında savunma talep etmeli ve savunma sonunda kararını vermelidir. aksi halde ceza davası muhtemelen temyiz süreci dahil 6,7 yıl sürecektir. bu dönemde müsabaka yapmaması gereken takımların müsabaka yapması sebebi ile bu 6,7 yıllık süreçte küme düşenlerin hakları gasp edilecektir. bu süreçte küme düşme hukuken tartışmalı ve kanımca mümkün olamayacaktır. ceza yargılanmasının beklenmesi spor yargılamasının yapılmaması açıkça görev ihlalidir ve suçtur. kaldı ki ceza hukuku uyarınca sanıkların ceza almaması spor disiplin hukukuna göre ceza almayacakları anlamına gelmeyecektir. bu sebeplerle spor yargılamasından korkulması ve bunun geciktirilmesi mümkün olmayıp yukarda açıklandığı gibi aynı zamanda görev ihmalidir.

    istifa eden eski tff yönetimi ise yukardakileri yapmayarak korkunç bir hata yapmıştır. umarız ki yeni tff yönetimi dikkatle gereken spor yargılamasını başlatır. yargılanmaktan kimse korkmamalıdır. adı geçen kulüplerin spor yargılamasından korkmalarına gerek yoktur. şayet 58. maddeyi ihlal etmemişlerse pfdk zaten gereğini yapacaklardır.

    saygılarımla,

    ........... ..........
  • 3
    "bak beyim,

    sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana futbolumuzla oynamak? yakışır mı bunca günahsız taraftarı, çoluğu çocuğu, genci futbol zevkinden mahrum bırakmak. ama nasıl yakışmaz... ben boşuna konuşuyorum. futbol sevgisini bilmeyen adama bunu anlatmaya çalışıyorum.

    hıh... sen... büyük patron, milyarder, para babası, federasyon başkanı... sen mi büyüksün? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne galatasarayımıza, ne de futbolumuza hiç bir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz futbola parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler bu oyunu seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

    dokunma artık futbolumuza. dokunma bizlere. dokunma galatasarayıma... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben*, kaptanbulent, hiç düşünmeden yumruk manyağı yaparım seni*...

    anlıyor musun? yaparım ve dönüp arkama bakmam bile..."

    büyük usta münir özkul'a saygıyla...

    ekleme: şüphesiz bu tip kampanyaların faydasız olduğunu düşünmüyorum ve ciddi ciddi e-posta gönderen arkadaşların çabasını alaya veya hafife alma gibi bir niyetim kesinlikle yok. ancak yıllardır takip ettiğim, duyduğum, bildiğim* kadarıyla muhatap yıldırım demirören olduğu müddetçe benim anlaşılacağımızdan zerre umudum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın