• 3
    "bak beyim,

    sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana futbolumuzla oynamak? yakışır mı bunca günahsız taraftarı, çoluğu çocuğu, genci futbol zevkinden mahrum bırakmak. ama nasıl yakışmaz... ben boşuna konuşuyorum. futbol sevgisini bilmeyen adama bunu anlatmaya çalışıyorum.

    hıh... sen... büyük patron, milyarder, para babası, federasyon başkanı... sen mi büyüksün? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne galatasarayımıza, ne de futbolumuza hiç bir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz futbola parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler bu oyunu seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

    dokunma artık futbolumuza. dokunma bizlere. dokunma galatasarayıma... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben*, kaptanbulent, hiç düşünmeden yumruk manyağı yaparım seni*...

    anlıyor musun? yaparım ve dönüp arkama bakmam bile..."

    büyük usta münir özkul'a saygıyla...

    ekleme: şüphesiz bu tip kampanyaların faydasız olduğunu düşünmüyorum ve ciddi ciddi e-posta gönderen arkadaşların çabasını alaya veya hafife alma gibi bir niyetim kesinlikle yok. ancak yıllardır takip ettiğim, duyduğum, bildiğim* kadarıyla muhatap yıldırım demirören olduğu müddetçe benim anlaşılacağımızdan zerre umudum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın