resim
Wesley Sneijder
Takım:OSM '75
Mevki:On Numara
Yaş:41
Boy:1.70
Uyruk:Hollanda
  • 13228
    büyük maçlarda rol almadığı söylenen, galatasaray kariyerinde türkiye'de büyük takım diye tabir edilen fb, bjk ve ts avrupada r. madrid, arsenal, juventus takımlarına gol atmış şampiyonluk ve türkiye kupası aldırmış, şl'de tur atlatmış 10 numara. bu sezon sneijder'in aldığı "küçük" maçlar olmasaydı avrupada mücadele etme şansımız olurdu muydu acaba?!
    sneijder olmasa o "küçük" maçları bile kazanamayacak kadar leşleşmiş kadromuzda göze batan isimin maaşı nedeniyle dursun özbek'in göndermek istediği sneijder olması da çok ilginç.
    serdar aziz, tolga, eren ve sayısız yetersiz isim bedavaya oynuyor da sneijder çok para alıyor.
    dursun özbek'in vizyonsuzluğu ve beceriksizliği taraftara da sirayet etmiş olacak ki yıldız futbolcu alamadığımız gibi elimizdekilere de tahammül gösteremiyoruz.
  • 13234
    yine yeniden savunulurken selçuk, sabri, yasin örnek veriliyor. kendisini eleştiren kimse selçuk, sabri savunmuyor, iki yıldır kötü performans gösteren 5 milyon maaşlı bir futbolcunun galatasaray için lüks olduğununu söylüyorlar. hala juventus hala 2 sezon önceki fenerbahçe maçı söyleniyor savunulurkeb. bakin en yakininin üzerinden 2 sezon geçmiş. eee tabi normal çünkü wes iki sezondur doğru dürüst top oynamıyor. bir de hagi örnekleri verilip savunmaya çalışanlar var, beyler yapmayın çarpılırsınız.
  • 13237
    çok kötü bir zamanda takımda bulunan hollanda'lı top tepici. şu anda kendisi yerinde hagi oynasaydı, " uzaktan gol atsa, bir bilek hareketiyle 4 adamı yere yatırsa ne, koşmuyor, kilolu, romanya'lı, madrid'te barça'da oynadıysa bize ne, bursa'ya antep'e gol atmış sanki dağları devirmiş, en kral topcumuz 'vedat inceefe'" denilerek saldırılırdı.

    bizim 'bağzı' taraftarlarımıza, renkdaşlarımıza çok gelen dünya yıldızı, getireceksin yerli bir tosuncuğu, yapacaksın klübü üzerine, çıkacak ben bu takımın evladıyım, kanım sarı kırmızı akar muhabbetleri döndürteceksin, ondan iyisi yok. bize bu kadarı yeter arkadaşlar.
  • 13240
    kendisi hakkında ikiye bölünmemizin iki sebebi var.

    1- ailenin en akıllı ve ufku geniş çocuğunun, her işin altından kalkması bekleniyor ve göze bu yüzden ilk o batıyor.
    2- hiç dolandırmayacağım, fanatikten fotomaçtan takımını takip eden, transferci, pesci, fifacı sporseverler(!) kendisinden bir bilgisayar oyunu karakteri gibi davranmasını bekliyor.

    ben naçizane daha çok 1cilerdenim, çünkü kötü günlerde hep iyi günlerde en güzel gülenleri hatırlarsınız.

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/...b063336d95ab9ce6.jpg
    http://img.haberler.com/...4807780_8720_300.jpg
    https://i.ytimg.com/...Ho/maxresdefault.jpg
    https://store.donanimhaber.com/...4ee62a04d00e277b.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/..._11336_450x300px.JPG
    http://orig06.deviantart.net/...ifter765-d59kd16.jpg
    http://i.milliyet.com.tr/...esyonel-1825988.Jpeg
    http://media.cdn.t24.com.tr/...kalkti_062064405.jpg
  • 13241
    bugün saffet sancaklının konuşmasına denk geldim, herkes güzel şeyler söylemiş diyordu da ben wesley sneijder'den sonrasını dinleyemeden sinirle kapattım.

    sapı'da samanı'da karıştırmış, milli içeceğimizin içine atmış. bugün büyük 5 ligin büyük kulüpleri, premier lig ve championship kulüplerinin tamamı sezon boyunca 1 tane bilet satmasa bile kar edecek durumda olan kulüpler*. spor dünyası aşırı para dönen bir ortam haline, en başta da kulüpler için mesela, son 5-10 senedeki her sene artan uçuk bonservislere bakarak bunu rahatça anlayabilirsiniz.

    konuşmasının altında yabancı nefreti hissettim. senin sneijder, drogba, hagi, popescu, taffarel, alex, derwall gibi işini bilen, iyi yapan yerli-yabancı kaliteli, nitelikli insanlara ihtiyacın var kendi takımlarının oynadığı yerel lig kurmayacaksan, bunun da getirisi falan olmaz zaten ligdeki en büyük kulübünün mottosu türk olmayan takımları yenmek ise, ki kendisi sporun globalliğinden faydanalıp ünvan ve para kazanan bir insan.

    sneijder bu kulübe 30m€ya patladıysa, bunu ben eminim sadece maddiyet olarak zaten çıkarmıştır bu zamana kadar, sportif başarı, taraftar konusuna falan gelmiyorum bile.. bunda kendisinin gitmesini isteyen falan da mütabıktır, sadece bundan sonra maddi-sportif katkı sağlayacağını düşünenler ve düşünmeyenler konusunda fikir ayrımı var. çıkıp kürsüde bi semih kaya falan dese, diyemez tabi..

    geçen sene yazmıştım sanırım bu arada, maaş goygoyuna kendisi de katılmış :d . geçen sene 3.5m alıyor sola yatıyordu, sonra 4m alıyor oldu yazın. sezon başlayınca 4.5 alıyor gol atmıyor :(, şimdilerde 5m € alıyor göbek yapıyor olmuş. 5.5'u atlandı ama olsun, 6m alıyor kulübü çiftliği yapıyor.
  • 13243
    ulan ne adammış be! geldiği günden beri terimi gönderdi , selcukla kavga etti , prim pazarlıgı yaptı , bir ara mahmut tekdemir vardı onla kıyaslandı ,kendi istediği hocayı getirdi yetmedi donk u getirdi daha aklıma gelmeyen neler neler.eleştiri yemediği konu , olay kalmamış.nerdeyse kendi olmasa üst üste 10. defa ligi alacakmışızda kendisi gibi bir çöp yüzünden olmamış.meloya da son zamanlarda saydılar sövdüler , kart görme meilliymis galatasaray bi tane ön liberoya mı kalmış , yakışmıyormuş falan filan.hayır şunu da anlamıyorum rvp sıno nun onda biri değil üstüne daha masraflı , fenerliler ondan bu kadar nefret etmiyor.neyse allah büyük illaki gider gidince coşarız beyler merak etmeyin...

    ekleme:sniejderin gitmesinden yanayım hem iyi hatırlanması adına hemde ,takımın omurgası komple değişmeli başka türlü toparlayamayız ama eleştirirkende elinizi vicdanınıza koyun.yoksa hiç kimsenin sniejder süper herkes gitsin o kalsın diyeceğini sanmıyorum.
  • 13244
    yükseklerde rüzgar sert eser. eğer bu takımın yıldızıysa, lideriyse ve takım kötü gidiyorsa eleştirilir. en çok o eleştirilir. bu dünyanın her yerinde, her sektörde böyledir. hee yıldız değilse, lider değilse o zaman aldığı para fazladır. yıldız parası veriyor bu kulüp ona çünkü. bence başta buna karar verelim. yıldız mı değil mi? lider mi değil mi?
  • 13245
    kutuplaştırmak istemiyorum ama mecburen yazacağım. sözlükte yazarların çoğunun kutsalı adeta. her başarıyı sneijder kazanıyor bu değerli taraftarlarımızın gözünde ama başarısızlıklarda sneijder'in payı yok. şimdi sneijder'i eleştiriyorum diye beni terim yalayıcısı, selçuk, sabri, semih fanı ilan ediyorlar kendilerince. kısaca artık miadı dolmuş futbolcudur. ha ilk kendisi gitsin demiyorum. kendisiyle beraber selçuk, sabri, semih, hakan balta, yasin, carole, chedjou da gitsin diyorum. çünkü artık bu oyuncular galatasaray'a zarar veriyorlar. eskiden istatistik paylaşanlara laf atan sneijdersaray'lı arkadaşlarımız konu sneijder olunca istatistikçi kesiliyorlar başımıza. yeter be. alın sneijder'inizi verin başka takıma. fener'i mi şampiyon yapıyor, beşiktaş'a mı şampiyonlar ligi kazandırıyor, ne yapıyorsa yapsın. bir zahmet siz de gidin o takımları tutun.

    edit: gidince dursun yerine iyi birini getiremeyecek. bunu da adım gibi biliyorum.
  • 13246
    sorun kendisinin gitmesi değildir. gidebilir. kötüyken eleştirilebilir de, ki kötü.

    ama eğer ki siz daha "sneijder gitsin" borazancılarının tek derdinin takımdaki yeniçerileri memnun etmek, onların yerini sağlamlaştırmak olduğunu anlamadıysanız bu çok çok daha kötü.

    sneijder'in yerine onun yaptığın işin daha iyisini yapacak, onun gibi profesyonel, yetenekli, kariyerli ve tecrübeli bir adam getirsinler; onu da geçtim iş yapabilecek bir adam getirsinler tek kelime etmeyeceğim. ama bunun olmayacağını, sneijder gidince takımın iyice selçuk'un çiftliğine döneceğini siz de biliyorsunuz. bilemiyorsanız bu en kötüsü zaten.
  • 13248
    sneijdersaray gibi über zeki bir tespitte bulunanlara yol açmış futbolcumuz. bunlar hala anlamıyor sneijder'i niye savunduğumuzu da anlatmaya çalışalım yine.

    sneijder de düşüş var doğru ama rezil oynuyor, takımı sabote ediyor diyenlere ne desek bilemiyorum. adam ligde asist kralı e sneijder'den oynadığı mevki gereği beklenen de bu. ben çok maç hatırlıyorum bu adamın 2-3 asistinin hiç edildiğini. bu yazarları gören sanacak ki sneijder yardırıp çalım atan maç başına 1-2 gol 2-3 asist ortalamasıyla oynayan futbolcuydu. siz kabul etseniz de etmeseniz de sneijder gibi bir adamdan kadro mühendisliğiniz ne kadar iyiyse o kadar iyi verim alırsınız. selçuk son dakikalarda gol atınca "takımı ipten alan kaptan" sneijder atınca "sneijdersaray"

    ben sneijder'in bir şekilde gitmesini isterim, futbol aklı olan bir yönetim gelir sıfırdan düzgün bir kadro kurar o zaman amenna.

    3 senedir yokları oynayan selçuk bu adamın eleştirildiğinin yarısı kadar eleştirilmiyor inanılır gibi değil. ha yok bu bahsettiğimiz leş tayfası kalıp 3 senenin ihalesi bu adama yıkılacaksa önümüzdeki sene cümbüşü seyrederiz. bir takımın omurgalarından biridir ortasaha ama biz senelerdir selçuk denen yan pas geri pas maestrosunun dandik futbolunu izliyoruz. ne medya ne taraftar bu adam hakkında tek kelam etmezken sneijder'in kellesi isteniyor.

    allah bilir melo gönderildiğinde de bu adamlar "yaşlandı zaten çok da para alıyor gitmesi iyi olur" ya da "takımda huzursuzluk çıkarıyor her maç 10 kişi kalma tehlikesi var gitmeli" diyordur. senaryo aynı, benzer.
  • 13249
    kendisine saldiranlar ikiye ayriliyor;
    1) fatih terim'i fulya terim'den daha cok sevenler.
    2) ekran basinda aksama kadar ntvspor, beyaz tv izleyip iki dakikada gaza gelenler.

    sneijder'i mantik cercevesinde, objektif bir sekilde elestiren arkadaslar var onlari tenzih ediyorum.

    sneijder gol atinca kuduran sinsiler var bu sozlukte. hamza'yi yalarlar, selcuk'a iki gram elestiride bulunmazlar, ustune kaptannn diye yalaklik yaparlar, hamza bursaspor teknik direktoruyken bursa'nin aldigi galibiyetlerde galatasaray sozluk yazarlarina imali, art niyet iceren entry ile saldirirlar...

    bu kisiler kim olduklarini gayet iyi biliyorlar. onlara tavsiyem, kendilerine en cok yakisan takim osmanlispordur. gidin orada yapin masturbasyonunuzu.
  • 13250
    sabri, selçuk, semih, dejong vbile birlikte önümüzdeki sezon bu kadroda bulunmaması gereken, astarı yüzünden pahalıya gelen eski yıldız. sola çeken 10 numaralığından da, aldığı her topu 2 metre sağına soluna açarak ya da 1,5 metre havalandırarak %50 verimle kontrol edebilmesinden de, volkan ayısına attığı 2 golden beri bir halt oynamamasından da, yediği ilk baskıda topu kaybetmesinden de, adam eksiltemiyor oluşundan da, sol çaprazdan şut kovalayarak oynadığı ancak tek şut çekemeden bitirdiği maçları izlemekten de sıtkım sıyrılmış durumda. bunların hiçbirini yapamadan safi varlığıyla takımın sistemini kilitleyebilen bir adama yönetim tarafından bu kadar para verilmesine, taraftar tarafından da bu denli destek verilmesine ben anlam veremiyorum.

    ne yerli sevici ne terimciyim, bilakis hepsinden tiksinir derecede nefret ediyorum. sneijder bence bu takım için ciddi bir yüktür ve sırtımızdan atılmalıdır. ha, korkulan; onu yollasak yerine ancak akhisar'ın orta sahasını getirebilecek bir yönetimin işbaşında olması ise, o görüşe katılırım ama o ayrı bir tartışa konusu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın