resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13347
    bugün saffet sancaklının konuşmasına denk geldim, herkes güzel şeyler söylemiş diyordu da ben wesley sneijder'den sonrasını dinleyemeden sinirle kapattım.

    sapı'da samanı'da karıştırmış, milli içeceğimizin içine atmış. bugün büyük 5 ligin büyük kulüpleri, premier lig ve championship kulüplerinin tamamı sezon boyunca 1 tane bilet satmasa bile kar edecek durumda olan kulüpler*. spor dünyası aşırı para dönen bir ortam haline, en başta da kulüpler için mesela, son 5-10 senedeki her sene artan uçuk bonservislere bakarak bunu rahatça anlayabilirsiniz.

    konuşmasının altında yabancı nefreti hissettim. senin sneijder, drogba, hagi, popescu, taffarel, alex, derwall gibi işini bilen, iyi yapan yerli-yabancı kaliteli, nitelikli insanlara ihtiyacın var kendi takımlarının oynadığı yerel lig kurmayacaksan, bunun da getirisi falan olmaz zaten ligdeki en büyük kulübünün mottosu türk olmayan takımları yenmek ise, ki kendisi sporun globalliğinden faydanalıp ünvan ve para kazanan bir insan.

    sneijder bu kulübe 30m€ya patladıysa, bunu ben eminim sadece maddiyet olarak zaten çıkarmıştır bu zamana kadar, sportif başarı, taraftar konusuna falan gelmiyorum bile.. bunda kendisinin gitmesini isteyen falan da mütabıktır, sadece bundan sonra maddi-sportif katkı sağlayacağını düşünenler ve düşünmeyenler konusunda fikir ayrımı var. çıkıp kürsüde bi semih kaya falan dese, diyemez tabi..

    geçen sene yazmıştım sanırım bu arada, maaş goygoyuna kendisi de katılmış :d . geçen sene 3.5m alıyor sola yatıyordu, sonra 4m alıyor oldu yazın. sezon başlayınca 4.5 alıyor gol atmıyor :(, şimdilerde 5m € alıyor göbek yapıyor olmuş. 5.5'u atlandı ama olsun, 6m alıyor kulübü çiftliği yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın