resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13354
    sneijdersaray gibi über zeki bir tespitte bulunanlara yol açmış futbolcumuz. bunlar hala anlamıyor sneijder'i niye savunduğumuzu da anlatmaya çalışalım yine.

    sneijder de düşüş var doğru ama rezil oynuyor, takımı sabote ediyor diyenlere ne desek bilemiyorum. adam ligde asist kralı e sneijder'den oynadığı mevki gereği beklenen de bu. ben çok maç hatırlıyorum bu adamın 2-3 asistinin hiç edildiğini. bu yazarları gören sanacak ki sneijder yardırıp çalım atan maç başına 1-2 gol 2-3 asist ortalamasıyla oynayan futbolcuydu. siz kabul etseniz de etmeseniz de sneijder gibi bir adamdan kadro mühendisliğiniz ne kadar iyiyse o kadar iyi verim alırsınız. selçuk son dakikalarda gol atınca "takımı ipten alan kaptan" sneijder atınca "sneijdersaray"

    ben sneijder'in bir şekilde gitmesini isterim, futbol aklı olan bir yönetim gelir sıfırdan düzgün bir kadro kurar o zaman amenna.

    3 senedir yokları oynayan selçuk bu adamın eleştirildiğinin yarısı kadar eleştirilmiyor inanılır gibi değil. ha yok bu bahsettiğimiz leş tayfası kalıp 3 senenin ihalesi bu adama yıkılacaksa önümüzdeki sene cümbüşü seyrederiz. bir takımın omurgalarından biridir ortasaha ama biz senelerdir selçuk denen yan pas geri pas maestrosunun dandik futbolunu izliyoruz. ne medya ne taraftar bu adam hakkında tek kelam etmezken sneijder'in kellesi isteniyor.

    allah bilir melo gönderildiğinde de bu adamlar "yaşlandı zaten çok da para alıyor gitmesi iyi olur" ya da "takımda huzursuzluk çıkarıyor her maç 10 kişi kalma tehlikesi var gitmeli" diyordur. senaryo aynı, benzer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın