• 1
    az önce biten 26 ocak 2016 galatasaray kastamonuspor 1966 maçında sakatlığı nedeni ile umut bulut'un yüzünü korumak için taktığı son derece karizmatik koruma maskesi. petr cech ile özdeşlemiş koruma ekipmanını ve maçlara aynısından takıp gelen taraftarları düşününce onun yanında karizmatikten de öte kalır denebilir.

    https://gss.gs/sd8.jpg
    https://gss.gs/CBq.jpg

    ben umut'un yerinde olsam artk her maça bu maskeyle çıkarım. öyle bi'şey yapsın, ben de gider alır bi'tane, takar öyle maça giderim. ve başıma bi'şey gelmeyecekse umut bulut'u severim. evet.

    bir de kulübün mali durumu, borcu vs. konusu var. mesela kulüp şu maskenin benzerini (koruma vs. olmadan sadece basit bi'maske) üretse ve oldukça ucuza mal edeceği (mesela bir tl. hatta elli kuruş) bu maskeleri on lira'dan başlayıp bin liraya kadar fiyat aralığında satsa; gider ikiyüz, üçyüz lira'ya bu maskelerden alırım.

    tabii maske burada sembolik bi'şey, hiç bi'şey satmasa da olur. amaç taraftar olarak verdiğim paranın direk kulübün kasasına girmesini sağlamak.

    hadi bunu sağladın diyelim ama şu şartlarda tek bir kuruş bile vermeye gönlüm razı değil. çünkü verdiğim paranın kulübün kasasından bi'şekilde birilerinin * cebine gireceği konusunda ciddi endişelerim var desem tam olarak ifade etmiş olmam. günler geçtikçe görüyoruz ki, maalesef giriyor. bu nedenle artık hiç güvenim kalmadı. bu güveni sağlayan yönetim olsa bu taraftar bu borcu da öder zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın