• 1
    selim kosif, cüneyt çakır'a "silahsız tetikçi, hadi penaltıları yedin, nizami golümüzü nasıl vermezsin emek hırsızı. bir daha maçımıza hangi yüzle çıkacaksın" diyen ve bu nedenle pfdk disiplin kuruluna sevkedilen fener yöneticisi.

    cüneyt çakır'ın kimin tetikçisi olduğunu da açıklaması gerekir diye düşünüyorum.

    örneğin, 20 kasım 2016 galatasaray fener maçında, sinan gümüş'e gösterdiği komik ötesi sarı kart nedeniyle aziz şeysinin tetikçisi olabilir mi? ya da bu güne kadar galatasaray fener maçlarında aleyhimize verdiği onlarca karar nedeniyle fener'in tetikçisi olabilir mi? ya da bu sezon başından beri beşiktaş'a yapılan kıyaklar nedeniyle fikret'in tetikçisi mi?

    aslında cüneyt çakır, %100 haklı olduğu bir pozisyon nedeniyle bugün azgın fenerliler tarafından linç ediliyor. (hem de eski hakemlerin %99'u, ömer üründül, rüştü reçber, rıdvan dilmen, gürcan bilgiç gibi fenerliler bile pozisyonun tehlikeli hareket olduğunu ve faul kararının isabetli olduğunu yazmalarına rağmen) cüneyt ve yancıları, bunu çoktan haketmişti ama bizzat yaladığı fenerliler tarafından linçe tabi tutulması ilahi adaletin bir tecellisi olsa gerek. (bkz: 12 aralık 2016 antalya fener maçı)

    kimsenin ahını almayacaksın cüneyt efendi. maçları idare etmeyeceksin yöneteceksin. diğer idareciler! barış şimşek, ali palabıyık, mete kalkavan, bülent yıldırım ve fırat aydınus'a da futbolu katletmemeleri için ibret olsun bu durum.

    düdük çalarken allah'tan başka kimseden korkmayacaksın. korkarsan allah seni korktuğun ile imtihan eder. o zaman da rezil olursun. bunlar bütün hakemler için geçerli tabi. ama anlayabilecek ferasete sahip olduklarını hiç zannetmiyorum. onlar yine ülker stadına gidince eyyam yapacaklar, korkup saçma sapan kararlar verecekler ve birgün bunların hesabını ödeyecekler. hem de en haklı oldukları bir sırada.

    not:bütün türk hakemlerinin dengesinin, kadıköydeki maçlarda bozulduğunu düşünüyorum. çünkü hem yöneticiler, hem taraftarlar hem de güdümlü medyanın aşırı baskısı, küfrü, tehdidi ve hakem odalarının basması gibi nedenlerle hakemler korkularından tarafsız olamıyorlar. bu durum da onların dengesini bozuyor diye düşünüyorum.
  • 4
    şike mevzusunda korcan'a giden mini cooper bunun firmasından çıkış yapmıştır. korcan'ın menajerinin showroomdan araçla çıkış yaptığının fotoğrafı bile var.

    http://tr.match-fixing-turkey.com/...enerbahce-cooper.jpg

    fenerliler daha zırlasın şikeyi kendi kendimize mi yaptık diye. bakın aşağıdaki diyaloglar korcan'ın menajeriyle selim kosif ve ilhan ekşioğlu arasında geçiyor.

    - abdullah: "dediğin araba bana o siyah.. bu da ful de mi? üstü açılır falan.."
    - selim: "otuz dokuz beş yüz dedim sana. normali 41 bin."
    - abdullah: "kendime alıyorum bunu satmak için değil... burada bir abim var ödemeyi yapacak da... bak sürpriz bir abim (telefonu yanındaki ilhan ekşioğlu'na veriyor..)"
    - ilhan ekşioğlu: "bu bir araba alacak senden beğenmiş bir tane. benim ona sözüm var. onu ben halledeceğim.sana şimdi bi on bin euro gönderecem. ondan sonra her ayın 10'u 15'inde elden nakit gönderecem. sen ne gerekiyorsa yap buna abi arabayı marabayı yaptır sen üstüne. benim yani garantin. tamam mı? yalnız selim bir ricam var senden, bunu üçümüz dışında kimse bilmeyecek..."

    ülkenin yıllardır kanını emen oligarkların gücüyle şike yap, kirli işler çevir sonra cemaatle ters düşünce seni ifşa etsinler ve rezil ol. ondan sonra gazi mustafa kemal atatürk'ün adını kullanıp bize komplo yaptılar de. bizim gerizekalı taraftar da hemen tav olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın