• 4
    şike mevzusunda korcan'a giden mini cooper bunun firmasından çıkış yapmıştır. korcan'ın menajerinin showroomdan araçla çıkış yaptığının fotoğrafı bile var.

    http://tr.match-fixing-turkey.com/...enerbahce-cooper.jpg

    fenerliler daha zırlasın şikeyi kendi kendimize mi yaptık diye. bakın aşağıdaki diyaloglar korcan'ın menajeriyle selim kosif ve ilhan ekşioğlu arasında geçiyor.

    - abdullah: "dediğin araba bana o siyah.. bu da ful de mi? üstü açılır falan.."
    - selim: "otuz dokuz beş yüz dedim sana. normali 41 bin."
    - abdullah: "kendime alıyorum bunu satmak için değil... burada bir abim var ödemeyi yapacak da... bak sürpriz bir abim (telefonu yanındaki ilhan ekşioğlu'na veriyor..)"
    - ilhan ekşioğlu: "bu bir araba alacak senden beğenmiş bir tane. benim ona sözüm var. onu ben halledeceğim.sana şimdi bi on bin euro gönderecem. ondan sonra her ayın 10'u 15'inde elden nakit gönderecem. sen ne gerekiyorsa yap buna abi arabayı marabayı yaptır sen üstüne. benim yani garantin. tamam mı? yalnız selim bir ricam var senden, bunu üçümüz dışında kimse bilmeyecek..."

    ülkenin yıllardır kanını emen oligarkların gücüyle şike yap, kirli işler çevir sonra cemaatle ters düşünce seni ifşa etsinler ve rezil ol. ondan sonra gazi mustafa kemal atatürk'ün adını kullanıp bize komplo yaptılar de. bizim gerizekalı taraftar da hemen tav olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın