kendisini çok sevmiştim yazın, üzdü. rüzgara kapılmış, kandırılmışım. boş adam gibi görünüyor. özellikle riva ve florya demeci ve beyaz tv'yi adam yerine koyması çok büyük eksiler.
492
bence kesinlikle net ve kötü niyetli bir galatasaraylıdır. benim anlamadığım hala bile bile hayvan gibi para saçılan leş yerli transferlerini görmeyip, bu adama kızanlar için hala "medyanın gazına geliyosunuz .s" diyen yazarlarımızın varlığı. şu adamı neden olumsuz eleştirmeyelim?
bu gözlerin gördüğü en komisyoncu yöneticilerden biri. komisyonsaraylı.
644
podolski'nin gidişinden de bir şekilde yolunu bulmayı başaracak çantacı. yetişkin bir levent nazifoğlu, gitmek istemeyen ve taraftarın da kalmasını istediği yıldız bir adamı kendi komisyonu için yalan söyleyerek göndermekten çekinmez.
769
dursun bakkal yönetiminin galatasaray taraftarıyla taşşşşşşşak geçmek amacıyla yönetime aldığı kişi. aynen tam olarak görevi bu.
"levent şşş... riekerink'i kovucaz da önce bi çıkıp desene bu süreçte hoca değiştirmeyiz, zarar verir falan diye.. yarın kovalım biz de ne şaşırır millet. tsı tsı tsı"
"levent bak bi... poldi'yi 2 buçuğa okuttuk da. halka açıklamadan önce desene taraftarlara 3 verdiler satmadık biz keriz miyiz diye, hı ıhı ıhı ne gülücez var ya"
"ha levent lan ne dicem. bi de desene 100 binin hesabını yapıyoruz biz diye ahhaha karnım ağrıdı levent git hadi"
799
kendisine çok teşekkürler çünkü sucukçuları karşısına alıp tribünde tek ses olmamıza vesile olmuştur. tez zamanda gideceksiniz efendiler ! bu sözleşmeleri eski başkana sorun diyip çöplere milyon eurolar saçan başkası zaten değil mi ! veto ettiğiniz isimleri ve aldığınız çöpleri biliyoruz ! gideceksiniz !
800
taraftar o küfrü bize değil o oyuncuları alana etsinler diyen zevat.
0 katkı aldığımız adamlara 20 milyon euro bonservis ödedin rezil herif.
---alıntı---
eren,cavanda,sigthorsson,de jong,tolga, serdar,josue'nin g.saray'a toplam maliyeti: 43 milyon 175 bin euro (bonservis-kiralama-garanti para)
---alıntı---
devre arası alınan ahmet çalık ve garry rodrigues var daha.
soran olursa ünal aysal batırdı dersiniz.
588
programı izlerken utancımdan yerin dibine girdim.
koskoca kulübü kahvede oturup sohbet etmeyeceğin adamlar yönetiyor. adam gazla galatasaray açıklarını söyledi inanamıyorum.
590
açık seçik kulübün ağzına sıçmaktadır. bu adam bu saat itibariyle kulüpten kovulmazsa galatasaray elden gitmiştir arkadaşlar. yazıklar olsun sizin gibi insanlara, sizin gibi yöneticilere.. kulübün bütün iç meselelerini ülkenin en troll programında açıklıyor allahım sabır ver.
156
galatasaray spor kulubu yonetim kurulunun uyesi degildir. galatasaray genel kurulu tarafindan secilmemistir. kendisi galatasaray sportif a.s. yonetim kuruluna uye olarak atanmistir.
593
gs tarihinde ilk defa biri "görev filan benim umrumda degil" dedi.
yaa nazif efendi çok rahat savunuyordun dursun özbek'i. kendi düşen ağlamaz. defol git.
açıklamasında galatasaray her gün kötüye gidiyor diyen "şimdinin" galatasaray yöneticisi.
bu itirafı yapan adamın içinde bulunduğu yönetimi ibra edecekler.
409
cl şampiyonluğu getirecek takımın stoper tandemini serdar aziz ve ahmet yılmaz çalık'tan oluşturmayı planlayan çin malı vizyonerdir. tipinden bi üçkağıt aktığı belliydi zaten de umutlanmıştık işte.
95
yönetim olarak değil ama bu adam özelinde bi düşünelim;
çok iyi değil mi bu adam sizce de ?
gayet güzel konuşuyor nereye adam arıyoruz, nereye adam aramıyoruz, nereye transfer istiyoruz, nereye ne yapıyoruz..
en basitinden ne düşünüyoruz onu biliyoruz artık... bak buraya adam bakıyoruz, buraya adam bakmıyoruz, şu adamlar fazla, bu adamlar işe yaramaz filan gibisinden.
son olarakta hıncal uluç benim hakkımda bir şeyler yazdı onun için cevap hakkımı kullanıyorum diyor;
6 yıl ama tör 4 yıl prof oynamış futbolcuyum bu zaman zarfında da hiç para alamadım bunuda hiç dert etmedim.
23 yaşında başka bi takıma gitmem gündeme gelincede futbolu bıraktım dedi.
96-99 yılları arasında futboldan sorumlu yöneticilerdendim haginin transferini biz yaptık.. ilie ile filipescu'yu benim raporum ile aldık.
o dönemlerde 2 yıl ali sami yen stad koordinatörlüğünü yaptım, bunları yaparkende 1 kuruş ücret almadım.
ayrıca 1000den fazla eski sporcunun üye olduğu galatasaray'lı sporcular derneğinin başkanıyım. bende kendisine hıncal sem kimsin? galatasaray ve türkiye için ne yaptın diyorum.
bana sahte kabadayı demiş yazısında bende asıl sahte kabadayı sensin diyorum bu zamana kadar tehdit ettin insanları kin kustun.. hiç üretmedin hep hazıra kondun... yeni türkiye'de senin gibi yazarlara yer kalmıcak gündemi yakalayamıyorsun o yüzden üzülüyorsun bir daha da sana cevap vermeyeğim..
yaşıda baya geçti artık biraz daha insanlara sevecen davransın bundan sonraki durumlarda insanlar daha sert cevap verebilir ben cevap vermicem dedi.
hatta sinirle bir şeyler yazmışım bunları da sizleri de zor duruma düşürmemek için söylemiyorum dedi.
-diarra'dan %99 olumlu dedi -santrafor isteği yok dedi -josue geldi dedi. -umut- tarık -olcan içnide teklif bekliyoruz dedi.
(dinleyerek yazdım yanlışlar var ise editleyeyim.)
342
florya ve riva projeleri için genel kurul onayı çıkmazsa şampiyonluk yarışı tehlikeye girecekti beyefendiye göre. onay çıktığından bu yana 4 maçta 3 mağlubiyet aldı takım. öyle işte.
dün yaptığı basın toplantısında " araziler satıldı satıldı, yoksa muslera, bruma hatta şampiyonluğu satarız." diyerek alelen camiayı tehdit etmiş yönetici. sevip sevmeme konusunda gidip gelirken sana notumu verdim süt oğlan.
831
cavanda,eren,serdar aziz,emrah bassan, ahmet çalık,josue,garry ve de jong ha tabi ki sigdursunu unutmadan yapılan transferler. şimdi diyor ki istifa edecekmiş levent efendi önce hesap sonra kasap.
galatasaray olmazsa sen her gün manşet olurmuydun beyaz tvye konuşurmuydun haddini bil levent. dursun ne ise sende aynısın farkınız yok.
214
maç sonu açıklamasında şunu demiş:
"maçın hakkı beraberlikti. gelmeden bize sorsalar, beraberliğe razı olurduk ama 2-0'dan sonra beraberliğe üzüldük tabii."
bu adam konuşmalı ama çok da konuşmamalı diye bunu kastediyorum sonra ofsayt manyağı oluyorum. küçük takımın basın sözcüsü gibi davranmış.
geç de olsa tepki vermiş yöneticimiz. türkiye gerçeklerinden kaçmaya gerek yok. sopa gösterilmek zorunda, yoksa bu seneki gibi oluyor.
364
kuru sıkı konuşan yönetici, eminim ne federasyondan ne de mhk'den kimse kendisini ve söylediklerini salamıyordur, bize dişini gösteren, tuttuğunu koparan yönetici lazım sahte kabadayılar değil.
366
tamamen taraftarın gazını almaya yönelik yaptırılmış bir haberin peşinden yine taraftarın gazını almak için yapılan açıklamanın sahibi olan yönetici. ben kulüpten hakem kararları ile ilgili bir tavır duruş göremiyorum.
bir galatasaray düşünün, hadi deplasmanları geçtim de iç sahada bursa maçında hakem tarafından doğranılıyor. başakşehir maçında hakem tarafından sindiriliyor.
649
podolski mevzusundan sonra iyice emin oldum, kılışşlaroğlu'nun kardeşi bile daha güvenilir bu adamdan.
600
galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü 3 yöneticisinden biridir.
takımda orta saha yedeği yok, forvetin bırakın yedeğini as'ı yok. defans yok gidip kafasına göre transfer yapıyor ondan sonra çıkıp edebiyat parçalıyor. gidip kronik sakat adama yılda 2 milyon euro veren de sensin, ffp ağlaklığı yapan da. susmayı becerin bari arkadaş. susun her güvenlik kamerası gördüğünüzde konuşmayın insanları kasten çıldırtmaktan vazgeçin yeter yahu yeter ya.
464
neredeyse 30 senedir futbolu takip ederim... ben galatasaray kültüründe görev başındaki hocasını satan adam görmedim. böyle konuşuyorsan ya istifa edeceksin ya da hocayı göndereceksin.