• 1
    her yenilgi beraberlik sonrası ortaya çıkan karabataklardır bunlar. tek yaptıkları zengin züppe ergen tripleriyle bu koşmuyor, bu pas atamıyor, bu çok cılız, bunun şutu balon gibi havada uçuyor yada bu anca direkleri dövüyor bunlar galatasarayın oyuncuları değil deyip saldır allah saldır sürekli eleştiriyorlar.
    arkadaş bu takım 2 sene öncesine kadar şamar oğlanı gibiydi ruh yoktu, sahiplenme yoktu taraftarın üzüldüğünün onda biri kadar üzülen topçusu yoktu, şimdi dakika 90 forvet oyuncun geliyor defansta adam kovalıyor, tekmeye kafa sokuyor, derbiler de karşı takımlara diz çöktürtüyor, şampiyonlar ligine 6 yıl sonra katılmışız ve ikinci tura çıkmışız sanki her yıl bu başarıyı gösteriyorduk da sıradan bir başarıymış gibi beğenmiyorsunuz biraz el insaf diyorum. sözlükte allahtan bu tipler dışında arkadaşlar var da sözlük okunası hale geliyor, yoksa bu arkadaşların yazılarını gördükçe sözlüğün antudan cidden bir farkının olmadığını düşünüyorum.

    not: 12 mart 2013 schalke maçı sonrası bazılarının çok mu zoruna gitti ne, bu kadar ofsayta ne gerek var, yada basın ofsayta : melo dan size gelsin "hahahahaahahahahahahahahah"
App Store'dan indirin Google Play'den alın