• 1
    sevgili hamza,

    bu aksam sadece sana yazacagim. ne burak ne selcuk umrumda degil. madem ki topcular bizi parayi formayi sallamadilar ve senin icin oynadilar sana bu sozleri soylemek boynumun borcu. bu aksam 9/12/14 arsenal macinda senin de kabul ettigin ustan gibi bir hata yaptin hamza. bu hatayi sen de gordun ve duzelttin. o yuzden oncelikle tesekkur ederim. hatadan donmek erdemdir. neydi bu? umut'u saga aldin ileride burak ve sneijder'i biraktin. ne geregi vardi di mi? 2 mactir bulmussun yolunu yordamini hic gerek yok. koy bruma'yi saga. ha sagda iyi oynadigindan da degil maksat pres olsun. maksat umut ileride bassin degil mi? devre olmadan gordun ama cok gecti 3 olmustu skor. terim de boyle sever sapkadan tavsan cikarmalari. biz icabinda yine 4 yerdik. ama ikinci yaridaki oyunu oynardik. derdik ki "arsenal guclu takim biz tecrubesisiz skor normal." ah keske deseydik de umut sag acik oynamasaydi ne olurdu diye kafayi yemeseydik. saglik olsun. demem o ki oyunculara cok yuklenme, onlarin basit oynamasini istedigin gibi sen de basit oyna.

    allah kolaylik versin
    sevgiler
  • 8
    hocam,

    gelmeden önce ortada olan sorunlar ve sonrası için sana yaptığımız, yapılan tüm yorumlarla bizleri dipsiz kuyudan çıkardın, cimbom bitmiş diyenlerin senden haberi yoktu, sırası geleni sen bitirdin. geldiğinde ben de karşıydım sana nereden bileyim, senden haberim yoktu. bu saçma seriyi bozmak en çok sana yakışır. haydi allah'ın aslanı güveniyoruz sana.
  • 9
    istanbul, 08 mart 2015

    sayın hocam,

    takımın başına geçişinizden bu güne kadar 1-2 ufak bariz hata dışında -ki bunları nazar olarak değerlendiriyoruz- hakkınızdaki kaygılarımızı boşa çıkaran bir performansa imza attınız futbolcularınızla ve teknik heyetinizle birlikte. bize biten sezonu baştan başlattığınız için minnettarız. hatrı sayılır bir krediniz var ve bugünkü maçı kaybetmemiz bu kredinizi asla etkilemeyecektir. zira galatasaray, fenerbahçe maçlarının değil sezon sonu şampiyonlukların takımıdır. ancak hepimizin malumu, rakibimizin dilinden düşmeyen istatistiki bir can sıkıcı durum var ki rakip taraftarlarla yapılan her tartışmada ellerindeki tek koz olarak bunu kullanıyorlar bize karşı. sizden ricam, tüm futbolcularımızı elimizdeki avantajın da yardımıyla soğukkanlı bir şekilde sahaya çıkartıp, iyi bir şekilde motive edip, doğru futbolcular ve akıllı bir taktikle rakibin elindeki tek silahı da ellerinden almamız. kaybedersek sadece 3 puan kaybedeceğiz. ama kazanacağımız 3 puan, hem 4.yıldız için hem de bu sıkıcı istatistiğin ortadan kalkması için çok çok önemli olacak. korkmayın, takımı korkak oynatmayın, saldırın, aslanlar gibi savaşın ve kazanın. istiyoruz, güveniyoruz, yüzbinlerce kalp yanınızdayız.

    saygılar ve başarılar

    aleniko
  • 10
    sevgili hamza hocam

    üzerinizde hiç baskı olmasın fenerbahçe maçları olmazsa olmazımız değildir. takımı rahat hazırlayın ve futbolculara da bu felsefeyi aşılayın. çıksınlar rahat oynasınlar. ilk dakikalarda gelebilecek bir gol sonrası dağılmasınlar her sene aynı hikayeyi yaşamaktan sıkıldık. fatih hocanın da dediği gibi bam bam basalım.

    saygılar
    king regards
  • 11
    hocam,

    doğru işlerin şu güne kadar fazlaydı hocam.
    seni istemeden çok sevdim de.
    ama artık adalet hocam. hak etmeyeni oynatma.
    yani taraftara kötü oynayanın kellesini ver, onlar da rahatlasın.
    biraz sert ol hocam. kadroyu gönül hatır ilişkisine göre kurma.
    daha 10 maç var. kendine çeki düzen verirsen şampiyonluk gelecek.
    aksi takdirde sene sonu elleri sıkışır, ayrılırız.
    maalesef 4 puan öne geçerek kendin o beklentiyi yarattın. şampiyonluktan aşağısı kurtarmayacak.
  • 13
    hoca seni hep savundum. sözlüğe girme imkanın olursa benim en beğenilenler kısmıma bak, orada 5-10 arası entry'm sırf seni övmek üzerine kurulu ama sen her maç beni daha beter hayal kırıklığına uğratıyorsun. bu takım geri yaslanmaz hoca. bu takım saldırır, avrupa'da da saldırır ligde de kupada da. değil 5, 10 yese de yine saldırır. bu ligde şampiyonluğun hücum futbolundan geçtiğini hala anlamadın mı hoca? ne zaman anlayacaksın? korkunu ne zaman yeneceksin? napmaya çalışıyorsun?

    hamza hoca. bu ligde şampiyon olmak istiyorsan saldıracaksın. yoksa medyası federasyonu feneri topyekün senin üzerine saldırırlar. ayık ol.
  • 15
    sevgili hamzaoğlu,

    1) olcan adın sol bek değildir. gözünü seveyim artık dön şu hatandan. her maç sol taraf koridor olur mu bir takımda?*
    2) emre çolak. unuttun mu bu ismi? kanat oynayacak kapasitede bir isim. böylece sneijder'in yeri de zırt pırt değişmez.
    3) değişiklik hakkımız 3 oyuncu; her takımda olduğu gibi. ama birini son dakikalarda yapmak gibi bir zorunluluğumuz yok. ille de son dakikayı bekleme artık.
    4) özür dileme lütfen, yeter.
    5) artık macera arama zamanı değil, 10 hafta kaldı. şu takımı şampiyon yap, yaz kampında yeni şeyler denersin. ama şimdi değil. geldiğin ilk zaman gibi yaz 11 oyuncuyu tahtaya, bunlar bitirsinler ligi.

    saygılar.
  • 18
    öncelikle bunu oku. (bkz: galatasaray futbol takımı/#1671482) genç nüfusun % 55'i galatasaraylı olmasına rağmen tüm medyanın, siyasetin, basının, yayıncı kuruluşun, tff'nin, hakemlerin, tusiad'in fenerbahçeli olduğu bir ülkedeyiz. şikeyle şampiyon oldular, yanlarına kar kaldı. başlarında sabıkalı bir başkan. onun için iyiler kazanmalı. galatasaray kazanmalı bu yarışı. bu yarışı kazandıracaksa gerekirse fatih terim'e danış, bu ligi ve bu takımı ondan iyi tanıyan yok. dediğim gibi bu gençlik üzülmesin.
  • 20
    hocam bütün akşam 2 saat uyuyabildim. ligi böyle bir maçta vermişsek çok üzülürüz hocam, bugün fener puan kaybetsin hocam. taraftar olarak bu kadar demoralizeyken oyuncuları nasıl motive ediceksin hocam, başarılar diliyorum sana umarım şampiyon yaparsın bizi ama ben süper finaldeki fener galatasaray maçından beridir bir maç için bu kadar üzülmedim.
  • 21
    yapacaginiz ise sokuyim hocam! biz gitmiyoruz yine buradayiz ama 2-0'dan maci nasil 2-2'ye getirmeyi basardiniz? basaksehir boyleyse sampiyonlar liginde ne .. yiyeceksiniz? prandelli zamanindan tartismasiz daha iyiyiz ama ruh dahil bir seylerin eksik oldugu kesin. 2 antrenman yapiyorsaniz 3 tane yapin. 8 saat uyuyosaniz 9 saat uyuyun. ailenizi biraz az gorun su son ... 10 haftasinda. aldiginiz paralari hakedip sampiyonlugu getirin. bizi delirtmeyin! gozume uyku girmedi butun gece. sinir katsayim inanilmaz artti.
  • 22
    hocam; ne güzel delikanlılık gösterip 'suç tamamen benimdir. bu oyuncu değişikliğini yapmamalıydım' diye itirafta bulunuyorsun. arkasından da 'ama kim olursa olsun sahada oynayan galatasaray futbolcusu 2-0 dan maçı vermemelidir' diyorsun. işte burada yanılıyorsun hocam. sahada defans bilinci olmayan bruma-tarık iklisine sen sağ tarafı emanet ederken, rakip de bu kulvarı kullanarak bindirme üstüne bindirme yaparken bu sonucu kestiremiyorsan işte o zaman sen daha takımını ve oyuncunu tanıyamamışsın demek oluyor ki bizi de karamsarlığa iten tablo bu.
    dzemali oyuna girdiğinde biz tribünde, hoca defansı güçlendirmek için dzemali'yi orta sahaya monte edecek. bruma çıkacak hamit'de sağ tarafa monte edilecek sandık ki doğrusu da buydu. sen ne yaptın dzemali aynı yasin'in pozisyonunda kaldı ve doğal olarak katkı sağlayamadı. sağ taraf ise fiziksiz ve ruhsuz iki adam bruma- tarık ikilisinin varlığıyla darmadağın oldu. olmadı hocam olmadı.
  • 24
    sayın hamza hamzaoğlu;

    göte sürülecek seviyede olmayan eleştirileri bir kenara bırakın, buralarda bolca bulunan ve her puan kaybı sonrası rivriv etmeye gelen "ben demüştüm dömüü" tayfasını bir tarafınıza bile takmayın, işinize bakın onların birini beğendiği bu zamana görülmemiştir, kafalarında oluşturdukları ve oturdukları yerden uydurdukları değer yargıları ile "gaassaraya layık değil" yaftasını vurmadıkları kimse kalmadı, dedim ya sallayın onları biz onlara "yav he he" deyip geçiyoruz, siz isterseniz bir taraflarına koyup da geçebilirsiniz.

    ama yaptığınız ve yapmadığınız şeyler yüzünden en iyi ihtimalle 3 puan gerideyiz, artık bu işin şakası yok, uzun vadeli düşünmeyelim, şuna şans vereyim oyuncu kazanayım falan bunlara hele hiç gerek yok zaten buna harcayacak kredmiz kalmadı,
    bruma, tarık falan... kupa maçlarına saklayın bu arkadaşları ve allah billah aşkına rica ediyorum sadece puan kaybettiğimiz maçları izleseniz ve orada yaptığınız ve yapmadığınız şeyleri gözden geçirseniz yeter.
    önümüzdeki maçları alalım iş bitiyor. hadi gayret.
  • 25
    dear hamzaoglu,

    öncelikle hakan balta iyileştiyse, mümkünse sezon sonuna kadar telles, olcan falan uğraşma hakan balta'yı koy sol beke. savunma chedjou-koray(semih) götürür. sezon sonuna kadar da sabri'ye katlanacağız. ayrıca ilk geldiğinde oynattığın çift forvetimsi dizilişe geri dönmeniz daha mantıklı olacaktır bence. tamam alternatifsizlik yüzünden son zamanlarda öyle oynuyoruz ama ilerde umut, onun biraz daha gerisinde oynayan burak, arkalarında da bizim klasik selçuk, sneijder, yasin emre çolak, bruma ile falan daha ofansif, daha rahat gole giden bir takım oluyorduk.

    kadro tamamen sezon başı kurulan prandelli kadrosu ve maalesef fiyasko. ancak şurda ligin bitimine 2 ay kala, tarık, dzemaili vs. adamlardan medet ummayı da bırakın lütfen. sezon sonu zaten şampiyon olsak dahi pek çok oyuncu gönderilmeli bu takımdan. bunu mayıstan sonra düşünürüz şuanda aciliyet; mevcut kazanan 11'le yola devam etmek, zorunlu durumlar hariç saçma değişikliklere gitmemek.

    şaka gibi ama hakan balta mevzusu son derece kritik. hücuma belki olcan, telles kadar etki edemez ama şuanda defans için hakan balta'dan başka sol bekimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın