• 25
    dear hamzaoglu,

    öncelikle hakan balta iyileştiyse, mümkünse sezon sonuna kadar telles, olcan falan uğraşma hakan balta'yı koy sol beke. savunma chedjou-koray(semih) götürür. sezon sonuna kadar da sabri'ye katlanacağız. ayrıca ilk geldiğinde oynattığın çift forvetimsi dizilişe geri dönmeniz daha mantıklı olacaktır bence. tamam alternatifsizlik yüzünden son zamanlarda öyle oynuyoruz ama ilerde umut, onun biraz daha gerisinde oynayan burak, arkalarında da bizim klasik selçuk, sneijder, yasin emre çolak, bruma ile falan daha ofansif, daha rahat gole giden bir takım oluyorduk.

    kadro tamamen sezon başı kurulan prandelli kadrosu ve maalesef fiyasko. ancak şurda ligin bitimine 2 ay kala, tarık, dzemaili vs. adamlardan medet ummayı da bırakın lütfen. sezon sonu zaten şampiyon olsak dahi pek çok oyuncu gönderilmeli bu takımdan. bunu mayıstan sonra düşünürüz şuanda aciliyet; mevcut kazanan 11'le yola devam etmek, zorunlu durumlar hariç saçma değişikliklere gitmemek.

    şaka gibi ama hakan balta mevzusu son derece kritik. hücuma belki olcan, telles kadar etki edemez ama şuanda defans için hakan balta'dan başka sol bekimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın