*

  • 1
    90'lı yılların sonu ve 2000'li yılların başında esen milli takım rüzgarının kahramanları.

    futbolda yazılı olmayan "atanla tutanın iyi olacak" kuralı milli takımda bu ikili sayesinde sağlanıyordu. bana müthiş güven veriyorlardı. sahada aynı anda bulunduklarında o maçın son anına kadar ortağı olacağımıza inanırdım. nitekim öyle de oluyordu. rüştü kurtarıyor takımı oyunda tutuyor, kralda attığı gollerle fişi çekiyordu.

    güzel insanlardı da. krala fenerliler, rüştü'ye de biz hiç saygısızlık yapmazdık. gönül isterdi ki rüştü'de parçalıyı giyseydi. ama nasip değilmiş işte...
  • 2
    bu ikiliden kral'a fenerliler saygısızlık yaptı mı yapmadı mı bilemem ama rüştü'yü arabasının içinde, tesislerin önünde dövmek gibi muazzam bir ayıbın tarih sahnesinde yerini almasına sebep olmuşlardır.

    türk futbol tarihinin en büyük forvetini yeri geldi çok eleştirdik, yeri geldi yerin dibine soktuk ama futbol sınırlarının içinde kaldı bunlar hep. kral ve bizim aramızda duygusal kırılma yaşatacak herhangi bir olay yaşanmadı. ama türk futbol tarihinin en büyük kalecisi bugün kendini hala fenerbahçe'ye ait hissedemiyorsa, ailesi galatasaray maçlarında tam kadro yer alıyorsa ve kariyerinin son döneminde beşiktaş'ta forma giymişse bu bahsettiğim duygusal kırılmanın etkisi çok büyüktür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın