• 5852
    (bkz: #3809336)

    haftalardır devam eden maaş ödemelerinde gecikme haberlerine herhangi bir yanıt vermediler. o yanıtı vermediğinizde herkes konuşmaya başlıyor böyle.

    bu durum midemi bulandırıyor benim. eğer çıkan haberler manipülasyonsa birinin çıkıp açıklama yapması gerekiyor bu haberlerin gerçeği yansıtmadığına dair.

    çıkan haberler gerçek ise ilk divan kurulunda çatır çatır hesap sorulması gerekiyor. şampiyonlar ligine gittiğimiz, yeni sponsorluk anlaşmaları imzaladığımız, stad gelirlerinin tavan yaptığı sezonun üçüncü ayında neden bu durumun yaşandığına dair.

    yani maddi planımız şampiyonlar liginde tur atlarız ordan gelenle ödeme yaparız mıydı? ya da suudi’lerden mi para bekliyorduk?
  • 5854
    yönetimleri savunmak pek adetim değildir ama bence gereksiz bir yangın yapılıyor.
    öncelikle dursun özbek’in başkan olduğu yönetim ne abartıldığı kadar iyi, ne de kötüdür.
    bence vasat/vasat altıdır.
    doğrular, yanlışlar vardır. kimine göre bir çok, diğeri azdır.
    maaş ödemlerine gelecek olursak 43 yaşında bir insanım.
    96 yılından beri, yani 27 yıldır aynı şeyleri duyuyorum.
    şu andan çok daha kötü zamanların olduğunu gördük, yaşadık.
    muhtemelen yıl sonu olduğu için üst üste büyük ödemeler birikmiştir.
    bazı ödemelerde aksamalar olmuştur.
    muhtemelen 31 mart 2024 yerel seçimlerine kadar ülkede bir sıkıntı olacağı kesin.
    ayrıca henüz uefa şampiyonlar ligi gelirleri de gelmedi.
    yani yaşanan şeyler klasik mevzulardır.
    bu arada projelerde bir yavaşlama olması da doğal.
    insanlar parasıyla yatırım yapmak yerine yüksek faizi tercih ediyorlar.
    ev veya araba alımı baya azalmış durumda.
    bi ara otomobil için 3-4 ay bekleniyordu.
    şimdi bayiler kampanyalar yapıyorlar.
    neyse bu yüzden bir çok proje de yavaşlamış durumda.
    leo residences, riva ve kemerburgaz tesisleri vs vs.
    o yüzden bence çok takılmamak gerekiyor.
  • 5857
    7 ocak 2024 galatasaray konyaspor maçında farkettiğim bir şey var ki taraftarın biraz gazı kaçmış.
    inançsızlık vs değil ama ateşlemek gerekiyor taraftarı.
    mesela iyi bir orta saha transferi olur.
    erden timur’un çıkıp bir basın toplantısı düzenlemesi olur.
    çok fazla sessiz kalındı ve bu taraftara da yansımış durumda.
    bir silkinme gerekiyor anlayacağınız, umarım erden bey çok geç kalmaz.
  • 5860
    şu an yapmaları gereken taraftarın adım adım girmeye başladığı negatif havayı dağıtmak. havayı dağıtmaktan kastım yıldız transferi falan değil. sonuçlara bakıldığında ortada zaten bir problem yok ancak bu iş biraz da sinerji işi ve o sinerji takım üzerindeki gereksiz tartışmalar, hakemler, federasyon, uzun süredir yetersiz iletişim, kupa finalinin iptali, vs. derken dağılmaya başladı.

    bence yönetim bu havayı tersine çevirmekte gecikiyor, şimdi transfer döneminde de beklenilen takviyeler gelmezse iyice camianın modu düşecek. zaman zaman fatih hoca bunu çok başarılı şekilde yapardı, çıkıp bir video ile, twitterdan iki cümle ile veya bir maç sonrası röportajı ile taraftarda düşen enerjiyi, inancı hemen toparlayıp camiayı motive ederdi. şu an bunu yapabilecek kişi de erden timur, taraftar ondan bir kıvılcım bekliyor belli ki. geri plana çekilmeye biraz ara verip motivasyonu ve heyecanı tekrar yükseltmesi ve sorumluluk alması gerektiği kanaatindeyim.
  • 5861
    sessizliğini kabul edilemez olan yönetimdir.
    bunun tek bir açıklaması var muhtemel şampiyon belli. her şey o kadar tuhaf bir hal aldı ki. yönetim sessiz kaldığı sürece kelebek etkisiyle herkes suspus.
    oyuncularımızın çoğu pozisyonlara itiraz etmiyorlar. taraftar tepkisiz. isteyen istediği gibi at koşturuyor. şike desen hak getire.

    erden timur harici bana güven vermiyor.
  • 5863
    https://twitter.com/.../1745163629714866221

    hadi susalım susalım da bu kadarı da art niyet. herkesin yerini bilmesi lazım. valilik makamı spora alet edilmemesi gereken güzide bir makam.
    halk vardır vezir eder, halk vardır rezil eder. dursun beyler şu an karşımda olsa iki omzundan tutup "dayı kendine gel görmüyor musun olanları?" diyerek sarsmak isterim.
    o oldu bu oldu ama yeter da. her şeyin bir sınırı var. çıkar biri hakemi tehdit eder, delikanlı ol der. öteki maça davet eder siyasal kimlik ağırlığıyla.
    biz neciyiz, eşek başı mı?
    artık bir kafasını gömdüğü kumdan çıkarmanın vakti geldi de geçiyor. tamam şampiyon olmamızı istemiyorlar da bizim de hiç gayretimiz yokmuş gibi davranıyoruz. asıl canımızı sıkan bu.
    rahmetli mustafa cengiz de pek görünmezdi ancak az konuşur öz konuşurdu. etkili olup olmadığı tartışılırdı ancak fetüs dedi bir gerindi.
    çok klasik olacak ama yönetim uyuma takımına sahip çık.
  • 5869
    akp hükümeti yani devlet > fenerbahçe ve ali koç > diğerleri...

    yukarıdaki denklem çok bariz.

    bizim eski/şimdi/gelecek yönetimler sınırları aştığında "yukarıdan" iş hayatlarıyla, ailelerinin gelecekleriyle tehdit edilecekler. bunun riskini kim alabilir? karşınıza devleti alabilecek misiniz?

    maalesef bu denklemde yönetimin ve gelecek yönetimlerin yapabileceği hiçbir şey yok.

    akp ve ali koç denklemi değişirse o zaman tekrar oturup konuşabiliriz.
  • 5870
    2023-2024 sezonunda çokça eleştiriliyor, eleştirilenler eleştirilerinde haklılardır. ben ortaya somut bir delil koymadıkları müddetçe açıklama yapmaları benim için kıstas değil. erden timur , lale orta'nın var görüntülerini usulsüz çıkartıp, ali koç'a gönderdiğini söyledi. bu başka futbol yönetimlerinde kurumları istifaya götürür, adil yönetimi sekteye uğratırdı. bu olay soruşturulup, sonuçları maddi delil ile ortaya konuna bilecek bir durum. ne oldu, hiçbir şey. hala bekliyoruz. biz her hafta bize atanan hakemleri konuşuyoruz, bizim aleyhimize maç yönetmeyen hakem mi var? hepsi şaibeli. var asla bizim için çalışmıyor. bize karşı üç maymunlar. bu ülkede yargının en üst mahkeme kararı tanınmıyor? futbolda yaşadığımız olaylar ne ki! çıkıp konuşmadıkları için kızamıyorum. çıktıklarında da istiyorum ki sert konuşsunlar. desinler ki rakibimiz şike yapıyor, teşvik veriyor. delillerimiz şunlar. şu hakemler aldıkları emir ile operasyon yapıyorlar desin. diyemezler. bu yüzden tek beklentim maddi anlamda doğru hamleler yapmaları.
  • 5871
    neredeyse %90’ı verimsiz transfer sezonu geçirilmiş olduğu halde mevcut kadrodaki oyuncularımız, başta okan hoca olmak üzere tüm teknik ekip yapacaklarının maksimumunu yapıyor zaten.

    şampiyonlar liginde gruptan çıkmaya 1 maç kalmıştı ve hakem kararları, bayern’in yaptıkları ortadayken bile 3. olduk

    ligde biz ve trabzonsporlular dışında herkes feneri destekliyor, feneri istiyor. hatay deplasman, fener deplasman ve bu sivas deplasman verilmeyen penaltılar olunca sadece puan kaybettirebiliyorlar bize.

    öylesine güçlü takımız.

    ama gel gör ki bu beyfendiler, aylardır sol bek değişimi olacak aday yok şu an. 8 eksikliği yazdan beri mevcut ndombeleden çıkıp yenisini almaya çalışmaları yok. boey satış olsa planları da yok

    okan hoca bugün zorunluluktan gol ararken baranı aldı oyuna.

    dursun özbek, erden timur sonuna kadar sizi savunurken bu basiretsizliğinizi, tepkisizliklerinizi kabul etmiyorum.

    takımı da taraftarı da yalnız bırakıyorsunuz, bir yerlerden konuşmamanız isteniyorsa bile buna karşı çıkmanız gerekir.

    galatasaray takımı bu.
    fikri hür, vicdanı hür galatasaray.
  • 5872
    benim galatasaray sevgim ile genel kurulun ve yönetimin farklı.
    yönetimde galatasaray'ı seven birileri varsa çıkar açıklama yapar.
    susturuldu tabirini de anlamıyorum.
    abi benim sevdiğimin canını yakacaklar ve ben susacağım!
    ne saçma şeyler. çıkıp konuş, bir şeyler değişir diye değil. zaten değişmeyecek o belli.
    ama susunca da değişmiyor. en azından canımızın yandığını bilsinler.
  • 5873
    yerel seçimler öncesinde çıkıp sivas valisinin yaptığına da değinmesi gerekiyor. (vali atamayla gelir biliyorum sadece yerel yönetim olduğu için değinilmesi gerektiğini düşünüyorum)
    biz çıbanın başını hedef göstermedikçe bu düzen devam edecek.
    büyükekşi gider küçüktatlı gelir. zorbay küçük gider korbay büyük gelir.

    bizzat devlete serzenişte bulunmak gerekiyor. oy potansiyeli olan milyonlarca galatasaray taraftarı var.
    herkes zaten futbolun içine bu denli siyasetin girmesinden bıkmış durumda.

    galatasaray mevcut hükümetten önce de vardı, sonra da varolacak. bu denli sinmeyi gerçekten anlayamıyorum.
  • 5874
    popüler kültürün ve şekilciliğin esiri olmuş yönetimdir. bu sene sınıfta kaldılar maalesef hem de her konuda. eleştirince düşman sayıldığımız için uzun zamandır entry girmiyordum.

    sen daha 1 yıllık yönetimsin, antrenörün 1 senelik, takımın 1 senelik. sadece süper ligde şampiyon oldun diye, gidiyorsun tonla sezon başı kampı yapmayan boşta oyuncuyu transfer ediyosun sonra hocan onları forma sokmak için 6 ay uğraşıyor.

    iyi bir takımın üzerine yıllık 1 milyon tl'ye oynayan seni şampiyon çocuklara diyorsun ki tamam siz iyisiniz ama sizden daha iyilerini getireceğiz. berkan, yunus takımdan bu yüzden kaçıp gidiyor. sonra yüzsüzce berkan'a dön deyip geri çağırıyorsunuz. senin yılda 1-1,5 m euro'ya oynayan mitcolere berkanlara ihtiyacın var. senin 1 ay bodrumda tatil yapan yılda 4 milyon euro vereceğin tete'lere ihtiyacın yok. senin sadece para için oynayan ziyech ihtiyacın yok. o kadar paran da yok zaten. dünyada herkes aptal sen akıllısın tete'yi alacaksın 40 milyon euroya satacaksın. yunus'u oynat sat senin çocuğun sonuçta. tete sağ tarafın 3. alternatiği olmuş antrenörün bile oynatmıyor nerede parlatacaksın bu adamı sakat ziyech yerine bile oynamadı bu çocuk.

    sezonu double-double ile bitirirken kerem'e sen hala yetersizsin yerine ömrü boyunca küme düşme mücadelesi vermiş büyük takımda tutunamamış adamı yılda 6m euro vererek getiriyorsun. neden fenerbahçe almasın diye. epl de herkes aptal abi bizim yönetimimiz akıllı. boşa düşmüş zaha'ya kimsenin vermediği parayı vererek alıyor. neden avrupada iş yapacak, adam bırak avrupayı sivas'ta iş yapamıyor. debouis'i beğenmiyorsun bekte barış alper'e muhtaç kalıyorsun. debois için göksel'le pazarlık yapıyorsun izin ver dönsün diye.

    galatasaray en büyük olduysa sebebi her şeyi ilmek ilmek işleyerek yapmasıdır. derwall'den başlayan süreç terim'e kadar geldi. ve en büyük en başarılı takım olundu. hiçbir yeni kurulan takım 2. yılında avrupa kupası almadı cl şampiyonu olmadı. bu kadar egoyu al maaşını bir gün geciktirince adam sana sakatım ayağım ağrıyor der. türkiye liginden sponsorlardan kaç para kazanıyorun ki takımı yıllık 3-5-7 milyon euro verdiğin adamlarla dolduruyorsun. (kur ortada)

    umarım bonservissiz oyuncunun bedava olmadığını öğrenmişsinizdir. bonservisi 1 kere verirsin ama maaşı her sene veriyorsun. 8 numara konusunda da büyük çuvallayıp son güne kadar beklediniz ve kimsenin istemediği, dünyanın en umursamaz adamını alıp 8 numara diye getirdiniz. hocan senden rashica, vecino istiyor. sen ona tete ndombele alıyorsun. yunus'u berkan'ı elinde tutamıyorsun.

    hakem tff medya vs olaylarına girmiyorum orada da sınıfta kaldık ama önce hatayı kendimizden başlayarak düzeltmeliyiz. daha fazla yazıp düşman sayılmak istemiyorum. sözlerim kişilere değil, yönetim biçimine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın

Güvenlik hatası! (Ref)