• 7051
    başkanı ffp diye ağlıyor kendisi steven nzonzi’yi beğenmiyor. mükemmel bir yaklaşım, ortası yok. yarısı hamza hamzaoğlu gibi melo’yu satar bilal kısa bize yeter der. diğer yarısı fernando’yu satar bakayoko oyun sistemimize uymaz der. bu lüks real madrid’de yok. kaliteli insanlarız. n’golo kante hazır istanbul’da iken direk florya’ya geçsin. bazen entryleri okuyunca kendimi padişah gibi hissediyorum. falcao gelmesin çok yaşlı, mauro icardi daha faydalı olur diyen gördüm. hayırlı işler .
  • 7054
    ozellikle 90 ve sonrasi dogumlu olanlari cogunlukla simarik ve transfer bagimlisidir. kulubun ve ulkenin gerceklerinden kopuktur. son 20 yilda kulubun basina gelen en iyi yonetimi dun istifaya cagiranlar da, bugun nzonzi gibi bir oyuncuya burun kiviranlar da kendileridir. usul adap bilmezler. futbolcusuna, yoneticisine, baskanina bir transfer yuzunden kufretmekten cekinmeyecek terbiyesizler de cogunluktadir. tek amaclar sosyal medyada rakiplerine hava atmak oldugu icin hemen her sey bir anda olsun isterler.

    siz bunlar gibi olmayin. takiminiza, hocaniza, yoneticilerinize ve baskaniniza guvenin. bu formaya, bu renklere guvenin ve destek verin. tum rakipler basarisiz olmamiz icin beklerken, iceriden ve disaridan dusmanlar firsat kolluyorken bir de siz kulube zarar vermeyin.

    uzun yillar surecek bir dominasyon kurabiliriz ligde. sadece ffp bitene kadar ufak tefek aksakliklarda sabredin, yangin yapmayin yeter.
  • 7055
    l'equipe bir haber yaptı diye hemen gemileri yakan, yönetimine de başkan yardımcısına da sayıp söven güruh.

    beyler bi sakin olun yeter artık her konuya böyle yaklaşmaktan bıkmadınız mı? gazetenin haberine bu kadar güvenip adam asmak ne zamandır adetiniz? haber doğrudur ya da yanlıştır zaman gösterir fakat doğruluğu belli olmayan haberler yüzünden topçu geldi sanar, yine aynı haberler yüzünden de yattı bu transfer düşüncesine kapılıp ortalığı yangın yerine çevirirseniz bize zarardan başka hiç bir şey vermeyeceksiniz, az sakin beyler.
  • 7057
    kendilerine taraftar adını veren bir kısım beyinsiz güruh tarafından yönetim hakkında twitter'de "ya falcao ya istifa" kampanyası başlatılmış an itibariyle. bunlar katiyen eğitilmezdir.

    şu yapılan hareket transferde yönetimin elini zayıflattığı gibi hata yapma lüksümüzün olmadığı bu dönemde baskı altında hata yapma olasıklarını da artırıyor.

    falcao olsa çok iyi olur evet ama olmasa ne olur? şampiyonlar liginde final mi yapacağız amına koyim falcao gelse? bu takımın orta saha oyuncuları ligdeki rakiplerin kadrolarından daha değerli. şu orta saha ve kanat kurgusuyla kim forvet oynasa az çok faydalı olur. öte yandan elimizde sağlam bir yatırım yaptığımız ve iyi kötü parlatıp en kötü ihtimalle zarar etmeden satmamız gereken geçen sezonun gol kralı var.

    biraz akıl fikir.
  • 7058
    nzonzi transferinin ikinci kapı gelmeden diagne ve falcao üzerinden yönetime sallayanlar var. bu arkadaşlar ne bu yönetimi ne de bu kadroyu hak ediyor. ancak aklı selim olanlar çoğunlukta da bunların hak ettiği bir yönetim yok başımızda.

    fbjk taraftarından farkı tinerci ve antu&12numara kafası oranının düşük olması olan taraftar grubu.

    falcao gelse de gelmese de
    diagne gitse de gitmese de mustafa cengiz ve arkadaşlarını desteklemeye devam etmesi gereken topluluk.
  • 7059
    diğer tüm büyük taraftar gruplarında olduğu gibi nereden baksan yüz binlerce gerizekalının dahil olduğu topluluk. aklı başında adam düşüne düşüne iki satır karalarken bu arkadaşlar her aklına geleni yazdığı için sosyal medyaya izdüşümleri de çok tatsız oluyor haliyle.

    yoksa #yafalcaoyaistifa hashtaginin gerizekalılıktan başka bir açıklaması yok.
  • 7060
    sosyal medya hesabından "cimbombom" yazan adamin gelmekten vazgeçme ihtimali üzerine kulübün 1 kuruşunu bile düşünüp ona gore hareket eden, yok pahasına seri-nzonzi orta sahasını kuran hoca-yönetim is birliğini saçma şekilde elestiren grubun kafatasçı lisecilerden sonra en zararlı topluluğu. iflah olmaz bu gruptaki arkadaşlar, muhtemelen kendi hayatlarında da hep mutsuz, olumsuzlar.
    kimsenin galatasaray sevgisini sorgulamak benim haddim degil. ama dışarıda bu kadar düşman varken, her yerden hocaya yönetime saldırırlarken, en çok birlik olmamız gereken zamanları yaşarken sevdiğini böylesi saçma donelerle elestiren adam galatasaray sevgisini sorgulasın. ama kendisi sorgulasın. allah akıl fikir versin, ıslah etsin.
  • 7062
    yazmamak icin cok direndim tepki almayayim diye, yok arkadas yazicam, kizsaniz da bir abiniz olarak dile getiricem düsüncelerimi. ne zaman ki taraftar gaza gelse, "bu sezon cantada keklik, x transferi olursa hic oynamayalim bize versinler sampiyonlugu" havasina girse sonuc hep ayni, hüsran. örnek olarak van persie li fenerbahce, rijkaard li galatasaray ve en son besiktaslilarin iki sezon önceki durumu.
    galatasaray kaos sever arkadaslar, basarili olacagina inanilan sezonlarda hep sikinti yasamistir. hele ki bu sezon nihat özdemir denilen fenerin en büyük transferini de göz önünde bulundurursak, hic de öyle rahat bir sezon bizi beklemiyor, falcao gelse dahi bu düsüncem degismez.

    bize yakisan her zamanki gibi konsantrasyon, hedefe kitlenmek ve kendi icimizde birlik olmak. hedefimize her zamankinden daha fazla odaklanmali, medyanin gazina gelmemeliyiz, haydi bismillah hedef 23.
  • 7063
    popülist ve mantıksız bir taraftar grubu kusura bakmayın. sezon ortası diagne diye dilendikten sonra, diagne elde patlayınca hemen adama küfür kıyamet saçma sapan hareketler. basının ısrarla falcao haberlerine hemen gaza gelip, kendi futbolcusunu kolaylıkla küstürebilirler. ne zaman taraftar korkusu ve veya gazı ile bu takım transfer yapsa sonu felaket oluyor. hem istenilen katkı alınamıyor hem de kulüp bir ton zarar ediyor. olası falcao transferi gerçekleşirse yine taraftarın gazı ile gerçekleşecek. hem istenilen katkı alınamayacak hem de maliyeti çok yüksek olacak. transfer gerçekleşmezse yönetim tepki görecek, takım genel olarak bu işten zararlı çıkacak. eldekinin kıymetini bilip eldekini, sattıktan sonra yeni maceralar aransa çok daha mantıklı olacak. son olarak falcao konusunda taraftarı bu kadar gaza gelmesinde beceriksiz yönetiminde payı büyük. adamı al getir yap şovunu sen neden hayran gibi çektirdiğin fotoğrafı paylaşıyorsun transfer bitmeden. taraftar ve yönetim tencere kapak misali çok uyumlular.
  • 7064
    içlerinde ciddi seviyede nankör ve şımarıklar olan topluluk.

    mesela herhangi bir sezonun ilk maçındaki yenilgiden sonra fatih terim için, ''kişi, egolu, takıntılı'' vb. şekilde bahsedebiliyorlar.

    fatih terim 4. kez antrenör olarak gelmeseydi ligde şampiyon olmayı geç, avrupa başarısı hayali kuracak ihtimalimiz bile olmazdı. zaten yıllardır bunun örneklerini gördük. şurada 2 3 milyon eurolarla iş yapmaya çalışıyoruz, uçmayın ve seviyenizi bilin.
  • 7069
    son 2 şampiyonluğun* mimarı olan taraftardır efendim, şımarık ve kibirli olmayıp, gerekeni yaptığında dünyanın en iyisi olup şampiyon yapar.

    yalnız bu yaz kibirinden geçilmedi. 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçından sonra o g.tlerimiz yere inmiştir diye tahmin ediyorum.

    mart'ta, kar topu oynarken şampiyonluk kutlama muhabbeti şımarıklığından vazgectiyseniz konsantrasyona davet ediyorum.
  • 7070
    hiç olmazsa bayern ve barça'nın da liglerinin ilk haftalarında puan kaybettiğini düşünerek sakin olması gereken taraftardır. ben de çok üzgünüm ama 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı öncesinde ve maç içerisinde bütün olumsuzluklar başımıza geldi. nzonzi ve falcao* takıma katıldıktan sonra takım böyle devam ederse eleştirilerimize kaldığımız yerden devam ederiz.
  • 7071
    manasız bir panik içinde gördüğüm kitle. sezonun ilk maçında puan kayıpları olur, daha önce de oldu. takım henüz lige hazır değil belki de. zaten tam, ideal kadro da sahada değildi.* ilk maçlarda konsantrasyon sorunu da yaşanabilir, bunlar doğal. forvet transferiyle birlikte ligin en güçlü kadrosu ile yola devam edeceğiz ve şampiyonluk için geçtiğimiz iki seneden bile daha büyük favoriyiz.
  • 7074
    türkiye ligindeki en makul taraftarlardır.

    yeri gelir yanlış transferlerin* yapılmaması için, yeri gelir doğru teknik direktörün* takımın başına gelmesi için medya baskısı ile gündemi belirler.

    (bkz: 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı)
    şu maçı kaybettik evet ama hepimiz biliyoruz ki mayıs ayında yine galatasaray şampiyon olacaktır.

    ancak bizim kulübün kurulma misyonu türk olmayan takımları yenmek zaten, dolayısıyla ligde şampiyon olalım diye illa ki bir derdimiz yok.
    şampiyonluk sadece bir araç.

    panik hali falan değil bu eleştiriler, 2 yıldır takımın kötü futbolu ortada.
    bu şekilde şampiyonlar ligi'nde başarılı olmak da mümkün değil.

    taraftar güzel futbol izlemek istiyor, avrupa'da başarı istiyor.
  • 7075
    her şeyi konuşma hakkı olan taraftarlardır. ne deseler haklılardır şu noktada.
    bakın arkadaşlar vefa ile biat etmeyi birbirine karıştırmayın.
    tepkisiz kalmak ile destek olmayı da.
    fatih terim bize ne zaferler kazandırdı, ne başarılar armağan etti. bizi ne kadar gururlandırdı saysam sabaha biter. buraya kadar tamam. yarın sokakta karşılaşsak önce elini öper sonra da hocam orta sahasında seri ve belhanda oynayan takım neden hızlı atağa çıkamaz diye sorarım. vefa elini öpmektir, sorgulamak biat etmemek. fatih terim'i hayatımın sonuna kadar seveceğim ama arkasına süpürücü bir 6 numara koymayınca stres yapan belhanda'yı neden seri ve selçuk ile deplasmana çıkardığını, denizli deplasmanında bile ilk 11 oynayamayacaksa neden donk'un opsiyonunu kullanıp kulübü maaş yüküne soktuğunu sorgulamamayı reddediyorum. sevmek bu olamaz. sevmek bir insanı hatalarına rağmen sevmektir, hatalarıyla değil. sevdiğin insanın hatasını söylememek sevilene fayda sağlamaz.
    fatih terim'in bir bildiği vardır. vardır evet. genelde şampiyon yapar bildikleriyle. sorun şu ki ben avrupada maç kazanmak istiyorum. deplasmanları rahat izlemek istiyorum. her sene rakibimin puan kaybına muhtaç kalmak istemiyorum. her sene son 10 maçın tamamı ölüm kalım maçı olsun istemiyorum. bu şımarıklık değil.
    bakın bu taraftar, dursun gitsin yangını yaparken, transfer sezonunu forvetsiz kapatınca eren'e desten hastagi açarken, kayıpla dönülen deplasmanlarda havalimanında karşılama yaparken, ali sami yen'i cehenneme çevirirken iyi olup 2 senedir pozitif futbolun hiçbir emaresini sahada görememekten bıkıp iki eleştiri tweeti, bir sitemkar entry girerken kötü olmuyor.
    deplasmanlardan hep yenik dönün, biz hep sizi karşılayalım demek için oraya gitmiyor.
    her zor zamanda görev başına koşuyor bu insanlar. para yok diyorsunuz store boşaltıyor, stad hep dolu, deplasmanda şurada burada hep hazır kıta. biraz sitem etmeye çok hakları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın