pivot santrfor yazar arkadaşımızın hazırladığı şu anketlerde ikinci turda icardi arayı açmış. ilk turda icardi'ye vermeyenlerin ikinci turda torreira'ya yönelmesi gerekmiyor mu? :(
gerçekten samimi merakla oluşturdum. sadece erdoğan'a ve akp'ye daha önce oy vermiş ve haftasonu yine vermeyi düşünenler-kararsızlığını yaşayanlar doldurursa sevinirim. sebeplerinizi bana özelden de açıklayabilirsiniz.
sezon sonlarında o sezon en çok süre alan 11 oyuncuyu alt alta sıralar sezonun ortalama ilk 11'ini yaparım. bu sezon da yaptım. 10 oyuncumuz hiç değişmemiş. neredeyse sabit 11'le oynamışız. ama sol bekimiz birkaç oyuncuya bölünmüş. bölünen sol oyları nasıl dağılıyor bir bakalım dedim.
şimdi ne alaka deyip çok güzel sövebileceğiniz bir anket. ama o başlıkları ve günleri tam şu anda yeni bir hoca ile taze taze şampiyon olmuşken hatırlamak da farklı hisler uyandırabilir.